Miss forum - Ciechocinek 2013

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Miss forum - Ciechocinek 2013

Post autor: forumowicz »

MAX pisze:nie wiem co jest,coś nie gra! zauważyliście że ludzie ze starymi nikami coraz mniej piszą!? coś ich uraziło? może moje głupie pisanie? gdzie są: BasiaO,Wojtaszek,Teśka,Jaro,Meduza i wielu innych?? przybywajcieeeeeeeeeeee my chyba nie gryziemy!

Oczywiście wybory to forma zabawy..., nie inaczej. Dlaczego podczas spotkania nie możemy sprawić komuś przyjemności, wypić z tej okazji szampana..., jakaś symboliczna korona z papieru i przy tym fajnie się pobawić. Oglądałem kiedyś w TV jak wybierano miss osób niepełnosprawnych. Wygrała dziewczyna uwięziona na wózku inwalidzkim. Płakała ze szczęścia. A co do osób kontrowersyjnych, które pojawiają się na forum, to myślę, że jest tak dlatego że są anonimowi. Z pewnością maja swoje problemy i nie do końca ich rozumiemy. Świetnie by było, gdyby chociaż na jednym ze spotkań były obecne..., wtedy inaczej by te relacje wyglądały. Niedługo spotkanie w Ciechocinku i na pewno interesujące by było gdyby oprócz forumowiczów którzy się znają, pojawili się np. El kopyto, Meduza itd. Dla mnie to są bardzo interesujące osoby. Miło by było poznać. Miłej niedzieli. Pozdrawiam 8-) :D
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

MAX pisze:Słoneczko napisz jak po kielecku będzie mówił facet do kobiety:kochanie będę Cię ubierał od rana do wieczora... ??
Max :kwiat: ale na forum mam powiedzieć czy tobie na PW...... :lol: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

a ja chciał bym aby doszło kiedyś do spotkania większości forumowiczów! czy to jest realne? może ustalmy termin z pół roku wcześniej i gdzieś w środku Polski,i niech by każdy się wpisywał czy i gdzie mu pasuje,admin założył wątek spotkania,spróbujmy zrobić coś takiego,bawmy się! moja propozycja: weekend majowy 2014 Busko zdrój!
forumowicz

moja propozycja taka: organizator:Admin!! obecność obowiązkowa!
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 paź 2011 19:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: teśka »

MAX pisze:nie wiem co jest,coś nie gra! zauważyliście że ludzie ze starymi nikami coraz mniej piszą!? coś ich uraziło? może moje głupie pisanie? gdzie są: BasiaO,Wojtaszek,Teśka,Jaro,Meduza i wielu innych?? przybywajcieeeeeeeeeeee my chyba nie gryziemy!
Ja Was nie opuściłam. Wciąż jestem .... rozmyślam .... kibicuję .... czasem współczuję....
Ale też często zastanawiam się co napisać, by to coś miało sens, nie zostało źle odebrane, albo Ktoś nie "przejechał" się "po mnie" w chwilach wzburzonych emocji ....
Dodatkowe problemy nie są mi potrzebne. Mam ich wystarczająco co dzień.
I często czytając Wasze wpisy ręka lgnie do klawiatury, ale jeszcze częściej się cofa .....

Pozdrawiam :kwiat:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam,miałem tu parę dni nie pisać- to jest to o czym pisze Tesia- czasami są takie dni i tygodnie że chcemy po prostu od forum odpocząć a czasami jak pisze Admin ciągnie człowieka do pogadania nawet takiego wirtualnego,zwyczajnego wyżalenia, pochwalenia się swoimi radościami- po prostu być nawet w ten sposób między ludźmi, fakt jest faktem że każdy ma swoje humory, ulubione tematy i rozmówców, ważne w tym wszystkim by nie sprawiać sobie przykrości i nie psuć dobrej atmosfery i mieć odrobinę taktu o dobrym wychowaniu i zachowaniu już nie wspomnę :!: zawsze od samego początku ciągnęło mnie tutaj i podejrzewam obserwując innych że nie jestem odosobniony w tych chęciach, zawsze powtarzałem że jeżeli ktoś będzie miał ochotę tu ze mną porozmawiać w cywilizowany sposób to zrobię to z przyjemnością bo po to tu jestem i po to jest to forum :!: Pozdrawiam Wszystkich Serdecznie w to Niedzielne Popołudnie :) :) :)
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

A będziecie za mną tęsknić :?: :?: ...bo ja za Wami tak :)
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Eluuniu, oczywiście że będziemy :!:
A wracając do tematu.... wypoczywaj, piękniej, bo przecież muszę mieć jakąś konkurencję w tym Ciechocinku :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

.....Tesia ja taka z metra cięta ....żadna konkurencja ale kąpiel perełkową sobie fundnę :lol: :lol: :lol: a co :)
Awatar użytkownika
teśka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ty sama w sobie jesteś PEREŁKĄ :serce: :kwiat: :kwiat:
ODPOWIEDZ