MAX pisze:nie wiem co jest,coś nie gra! zauważyliście że ludzie ze starymi nikami coraz mniej piszą!? coś ich uraziło? może moje głupie pisanie? gdzie są: BasiaO,Wojtaszek,Teśka,Jaro,Meduza i wielu innych?? przybywajcieeeeeeeeeeee my chyba nie gryziemy!
Oczywiście wybory to forma zabawy..., nie inaczej. Dlaczego podczas spotkania nie możemy sprawić komuś przyjemności, wypić z tej okazji szampana..., jakaś symboliczna korona z papieru i przy tym fajnie się pobawić. Oglądałem kiedyś w TV jak wybierano miss osób niepełnosprawnych. Wygrała dziewczyna uwięziona na wózku inwalidzkim. Płakała ze szczęścia. A co do osób kontrowersyjnych, które pojawiają się na forum, to myślę, że jest tak dlatego że są anonimowi. Z pewnością maja swoje problemy i nie do końca ich rozumiemy. Świetnie by było, gdyby chociaż na jednym ze spotkań były obecne..., wtedy inaczej by te relacje wyglądały. Niedługo spotkanie w Ciechocinku i na pewno interesujące by było gdyby oprócz forumowiczów którzy się znają, pojawili się np. El kopyto, Meduza itd. Dla mnie to są bardzo interesujące osoby. Miło by było poznać. Miłej niedzieli. Pozdrawiam