Sanatorium Gracja - Ciechocinek
Re: Sanatorium Gracja - Ciechocinek
Rafał przed chwilą dzwoniłam do Gracji podpytać o pokoje, godziny zakwaterowań i inne takie, także godziny przyjazdu są dowolne, nie ma konkretnej godziny zakwaterowania, inna sprawa, że pani zapytała mnie czy jadę z ZUSU, więc może jak się jedzie z NFZ to są jakieś inne zasady ale o to już nie podpytywałam...
Wyjazd również o dowolnej godzinie, można tam siedzieć nawet do kolacji
Pokoje tak jak pisała wcześniej Basia, 2 lub 3 osobowe z pełnym węzłem sanitarnym i z tego co zrozumiałam to po remoncie ale nie wiem czy wszystkie...
Basiu i Kazimierzu, ja proponuję może ciut później, tak gdzieś ok 9:00 - 10:00 wyjazd ode mnie? Czyli od Was ok 8:00-9:00? Nie chcę nic narzucać
Aha, i pytałam też o pralkę, niestety nie ma
A co do godziny to Basia też pisała, że lepiej być wcześniej ze względu właśnie na te pokoje ale przed tymi co mieszkają w tamtym województwie my z mazowieckiego i tak pewnie nie mamy szans
-
andrzej 39
- Na forum od: 29 wrz 2013 20:10
- Staż sanatoryjny: 0
Ja wybieram się około 8 rano więc na miejscu bede około 11.
Pozdrawiam i zycze milego wypoczynku w Ciechocinku.
Jeżeli jeszcze tu zajrzysz to napisz proszę jak wyglądają ćwiczenia, czy są dobierane indywidualnie do pacjenta i schorzenia czy jest tak jak ktoś tu gdzieś wcześniej pisał, że do jednego worka trafiają ludzie z różnymi schorzeniami itd, itp., ja akurat tego się najbardziej obawiam ...