Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Byłem w sanatorium w Olecku od 26 maja do 18 czerwca, ogólnie zadowolony za wyjątkiem wyżywienia - dość często słabiutkie kolacje. Ale blisko do Biedronki - można uzupełnić pożywienie. Zabiegi bardzo się przydały, obsługa bardzo miła (zwłaszcza rehabilitantka w sali C) wyjątek Pani Kinga z sali H - nie polecam. Mówi zza biurka co i jak robić ale sama nie chce tego zademonstrować. Blisko jezioro i kąpielisko.
Dzieki Jedrek za nakreslenie sprawy pobytu. Napisz prosze jeszcze jak wygladaja pokoje, tzn ilu osobowe? Czy warto jechac samochodem-ile kosztuje parking?
No i o ktorej trzeba sie tam zameldowac bo ja jade z poludnia Polski wiec komunikacja publiczna bede tam okolo 19-20:) Poza tym ciekawi mnie kwestia wolnego czasu, czy sa jakies wycieczki i imprezy w obiekcie?
Panuje ostry rygor czy raczej atmosfera jest urlopowa..?
Witam, byłam w tamtym roku, diety nie dostosowane do danego schorzenia i jedzenie bardzo marne. Jak przyjedzie się samochodem to można zwiedzić okolice bo w samym Olecku nie bardzo jest co robić. Bardzo miłe rehabilitantki z malymi wyjątkami. Ale zabiegi ustalane kto pierwszy ten lepszy, ja miałam dobre. Pokoje nie byly złe tylko sprzątaczki nie zawsze sie przykładały i do tego nie miłe. Dwie małe lodowki i dwa czajniki na piętro też trochę mało. Oceniła bym na 3+ Jest tam ścieżka wokół jeziora na spacery lub rower, jedyna rozrywka.
Witam, przeczytałam od dechy do dechy opinie na temat Olecka. Jedyna rzecz, która mnie przeraża, a o której przeczytałam tylko w jednym poście, to zamykane wszystkie drzwi zewnetrzne, łącznie wyjściami awaryjnymi. Byłam trzy razy w sanatorium dwa razy w wiencu raz w goldapi i nigdy nie spotkałam się z czymś takim. Sama nie palę ale co z tymi co potrzebują się dotlenic prze snem. Może ktoś ma jakieś informacje na ten temat.
Ale zamykanie budunku na cztery spusty....to można dostać klaustrofobii. A w razie jakiejś ewakuacji... Zanim panie pielęgniarki pozbierają się... No mam nadzieje ze nie doświadcze takich awaryjnych sytuacji
Uffff.... Pocieszająca informacja. Nie lubię być zamykana... Nie żebym miała jakieś doświadczenia w tym względzie ale wolność przede wszystkim. Poza tym nocne zwiedzanie Olecka... Brzmi interesują