Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: forumowicz »

MAX pisze:zanim wyjdę jeszcze zapodam kandydatów męskich osobników: Mix,Andrzej55,Wojtaszek,ElKopyto,Sztani,Norb,Darek,Yoko91,Many resztę uzupełnijcie
Max, Krecik,WikaPi,Moczuś,Gość :) :) proszę podnieść rękę i przycisnąć przycisk..(kto jest za ...5000 ,kto przeciw....nie widzę ,kto się wstrzymał od głosu....nie widzę.!! :lol:
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

administrator pisze:Proszę, jak na razie dwójka zgłoszonych kandydatów(MAX, Teśka) oświadczyła, że nie chce brać udziału w wyborach. A tych, którzy potwierdzili chęć brak.
Czyli każdy chciałby powybierać, pobawić się ale nie narażać siebie. Dlatego właśnie oczekuję potwierdzenia od kandydatów chcących brać udział w wyborach. Osoby, które nie chcą uczestniczyć nie muszą nic robić, ja sam ich na żadnej liście nie umieszczę. Proste i oczywiste :)
Pozdrawiam :)
No to jak zabawa to zabawa: wpisuję się na listę :lol: :lol: :lol:
Bardzo jestem ciekawa do jakiej kategorii mogłabym należeć - mówię o tej liście którą podał Norb :)
Wiem, że mało uczestniczę na forum - liczba postów mówi sama za siebie ;) ale może dzięki temu, że ja się zgłosiłam to zmotywuję innych i się będzie działo :)
forumowicz

Brawo Agunia ,pięknie :D Nie żebym komuś kadziła ,ale to ma być relaks ,zabawa a nie pisanie doktoratu. :)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

kruszynka pisze:Brawo Agunia ,pięknie :D Nie żebym komuś kadziła ,ale to ma być relaks ,zabawa a nie pisanie doktoratu. :)
Własnie Kruszynko :kwiat: masz rację a skarbników tu chyba nie potrzeba. Ja proponuje twoja kandydaturę zgłosić na królową i na punkt nr 8 kryteriów przesłanych przez Norba :kwiat: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

kruszynka pisze:
MAX pisze:zanim wyjdę jeszcze zapodam kandydatów męskich osobników: Mix,Andrzej55,Wojtaszek,ElKopyto,Sztani,Norb,Darek,Yoko91,Many resztę uzupełnijcie
Max, Krecik,WikaPi,Moczuś,Gość :) :) proszę podnieść rękę i przycisnąć przycisk..(kto jest za ...5000 ,kto przeciw....nie widzę ,kto się wstrzymał od głosu....nie widzę.!! :lol:
Deremi !
Awatar użytkownika
agunia3
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
Staż sanatoryjny: 3

Post autor: agunia3 »

Nie uważam żebym była narcyzem zapatrzonym w siebie zgłaszając swoją kandydaturę. Zgadzam z tym co napisała Kruszynka: to ma być zabawa a nie wyścig szczurów.
Tak jak napisałam: mam nadzieję, że zgłaszając się zmobilizuję innych bo chciałabym wziąć udział w głosowaniu-zabawie :) Jeśli temat został założony to trzeba działać dalej :)
Trochę rozrywki w te jesienne dni i wieczory :)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Witam

Któż z NAS nie lubi Rywalizacji -Adrelaliny ??

Niech podniesie rękę !!!
Każdy w swej podświadomości lubi Być wyrożniany niektórzy nawet lubia byc Najlepsi w kategoriach mało popularnych.

Pan Norb podał kilka mozliwych konkurencji ,forum ograniczyło je ,aby nie wprowadzac zamieszania ale powtorzę Wszystkie może Ktoś odnajdzieCos dla Siebie

1)Najsympatyczniejsza dziewczyna forum :serce:
2) Najsympatyczniejszy facet forum :lol:
3) Najlepszy model/ka :D
4) Krol off topow 8-)
5) Osoba piszaca najmadrzejsze posty :)
6) Najbardziej konfliktowa osoba :mrgreen:
7) Posiadacz najlepszego avataru :idea:
8 ) Najbardziej pomyslowy uzytkownik :geek:
9) Blazen forum, osoba z najwiekszym poczuciem humoru :ugeek:
10) Ponurak forum, osoba z najmniejszym poczuciem humoru :x
11) Najglosniejszy debiut na forum ;)
12) Osoba najbardziej zasłużona dla forum :serce:
13) Bratnia dusza forum......... :serce:

Zapewne Kilka osób znalazło by Swe kategorie Mnie osobiście brakuje kilku.

Do Pana Administratora

Jestesmy Nacją ,ktora lubi się Bardzo prosic o akceptacje na Wybor w danej kategorii.

Mam propozycje .

Jest tzw klasyfikacją może Obligatoryjnie ,aby nikogo nie POMINĄĆ
jako kandydatow podac Wszystkich Przyjaciol Forum -Tych ze Sławnymi Słoneczkami oraz dac możliwość doglaszania i umieszczanie na Listę kolejnych Kandydatów
Zdaję sobię sprawę ,ze jest to OGROM PRACY wygenerowac ..Słoneczka i stworzyć listę gdzie mozna było by dopisywac
Musimy Sobie zdac sprawę ,że poniekąd jesteśmy ograniczeni czasowo

Tworzenie List do 31-10
Wybory Listopad
Początek panowania od 01-01-2014 do 31-12-2014

Każdy zarejestrowany miałby możliwośc oddania po 1 głosie na Króla i Królową Forum

Ja Zgłaszam swą kandydature na NADWORNEGO ... no własnie kogo ok MISTERA Mokrego podkoszulka :D

Ale się nawymadrzałem
pozdrawiam
forumowicz

norb pisze:Kurcze ,chyba mój wpis zabrzmiał tak jakoś patetycznie :oops: Żeby nie było że jestem tak całkiem na nie (co nie koniecznie znaczy że jestem na tak ;) ) podam przykład kategorii jakiś tam wyborów na pierwszym lepszym forum,cytuję:1) Najsympatyczniejsza dziewczyna forum
2) Najsympatyczniejszy facet forum
3) Najlepszy mod:
4) Krol off topow
5) Osoba piszaca najmadrzejsze posty
6) Najbardziej konfliktowa osoba
7) Posiadacz najlepszego avataru
8 ) Najbardziej pomyslowy uzytkownik
9) Blazen forum, osoba z najwiekszym poczuciem humoru
10) Ponurak forum, osoba z najmniejszym poczuciem humoru
11) Najglosniejszy debiut na forum
12) Osoba najbardziej zasłużona dla forum
13) Bratnia dusza forum.........aj 13,przesądny jestem :lol: :lol:
Norb 13 brałam ślub i to był maj :D byliśmy jedyną parą w tym dniu,na przkór wszystkim na przekór przesadom.Minęło tyle dobrych czasami ,trudnych chwil.Dzisiaj jesteśmy sobie potrzebni bardziej niż kiedykolwiek przedtem :( A minęło tyle lat ........dużo :)
.............. :serce: :kwiat:
forumowicz

Witam Wszystkich :)
Adminie ja już wyraziłem chęć udziału w zabawie i TAK nadal wyrażam,tylko przedstawiłem swoje propozycje może tak zostane odebrany,ale narcyzem nigdy nie byłem i nie będe jestem szarą myszą o imieniu Aleksander ;) Max ręcze Ci słowem honoru,że Yoko jest kobietą ponieważ miałem okazje z nią się spotkać w Ustroniu kiedy przebywałem w tym roku. Tesia zaraz zaraz masz już słoneczko i nie zgłaszasz to nie w porządku jest jak wszyscy to wszyscy nie ma żadnego ale. Kruszynka mimo,że oddajesz korone to powinnaś też być na liście ponieważ ustępująca władczyni musi przekazać swą korone oficjalnie jednej z podwładnych,która zostanie jej następczynią. Zgadzam się z tym co napisał Darek i listą Norba,a na skarbnika proponuję Admina ponieważ jest nie zależny,a tylko my jesteśmy zależni od niego ponieważ w razie czego można nie zawsze dostać po uszach. Miłego dzionka. Pozdrawiam Wszystkich.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Alek pisze:Witam Wszystkich :)
Adminie ja już wyraziłem chęć udziału w zabawie i TAK nadal wyrażam,tylko przedstawiłem swoje propozycje może tak zostane odebrany,ale narcyzem nigdy nie byłem i nie będe jestem szarą myszą o imieniu Aleksander ;) Max ręcze Ci słowem honoru,że Yoko jest kobietą ponieważ miałem okazje z nią się spotkać w Ustroniu kiedy przebywałem w tym roku. Tesia zaraz zaraz masz już słoneczko i nie zgłaszasz to nie w porządku jest jak wszyscy to wszyscy nie ma żadnego ale. Kruszynka mimo,że oddajesz korone to powinnaś też być na liście ponieważ ustępująca władczyni musi przekazać swą korone oficjalnie jednej z podwładnych,która zostanie jej następczynią. Zgadzam się z tym co napisał Darek i listą Norba,a na skarbnika proponuję Admina ponieważ jest nie zależny,a tylko my jesteśmy zależni od niego ponieważ w razie czego można nie zawsze dostać po uszach. Miłego dzionka. Pozdrawiam Wszystkich.
JESTEM ZA A NAWET PRZECIW :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ