Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: forumowicz »

ostatni mój wpis w tym temacie: drogie kobiety,przestańcie takie zabawy traktować jako walkę ze sobą o śmierć i życie! bo przecież dlatego się wycofujecie.pomyślcie chociaż raz jak faceci,to tylko zabawa!
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Max, skoro mówisz, że jesteś prosty facet białe jest biała, a czarne czarne jak to powiedziałeś, to też ja tak właśnie staram się Ciebie czytać, a nie pomiędzy wierszami, a Ty wahasz się z lewa w prawo. Prześledź sam swoje wpisy i zobacz czy trzymają się tej prostoty, o której piszesz - najpierw było, że wybory niepotrzebne, wszyscy jesteśmy królowymi i królami, teraz, że potrzebne bo akurat masz ochotę, udział z musu bo Max tak chce i wytypował listę, potem że nie wyobrażasz sobie by kandydat nie potwierdził chęci uczestnictwa, potem znów, że jednak z musu bo chętnych mało, a teraz obraziłeś się na mnie i na wszystkich innych, którzy się nie zgłosili lub nie zechcieli brać udziału w zabawie. Oj, jak dziecko :)

Tak jak chcesz Max, już więcej się nie odezwę w tym temacie bo chcąc wprowadzić pewne zasady tych wyborów okazuje się, że narażam się Tobie. A ja jestem facet z zasadami niestety :)
W niedzielę podsumuję listę chętnych do wzięcia udziału w zabawie i jeśli będzie nadal chęć z Waszej strony to uruchomię głosowanie.

Ale nic też nie stoi na przeszkodzie byście we wspólnej dyskusji tak jak rok temu wybrali między sobą Króla i Królową. Może to nawet lepsze niż jakaś tam ankieta, która z założenia musi być sztywna i mieć zasady co do zamkniętej listy kandydatów czy ilości oddanych głosów.

Bawcie się dobrze
Pozdrawiam :)
forumowicz

tłumaczę po Polsku: najpierw było, że wybory niepotrzebne, wszyscy jesteśmy królowymi i królami, teraz, że potrzebne bo akurat masz ochotę, udział z musu bo Max tak chce i wytypował listę, znaczy to: uważam wszystkich że są królewnami,potem napisałem, że ponieważ są tacy co chcą się bawić w wybory,należy ulec większości,nigdzie nie napisałem że potrzebne bo ja chcę!listę podałem przykładową,na której są osoby najwięcej się udzielające i co jest logiczne z pośród takich osób powinno się wybierać!zawsze piszę że jest to zabawa! a jak ktoś nie rozróżnia zabawy od wyborów to już jego problem!
na nikogo się nie obraziłem. uważam sprawę za bardzo prostą:jeżeli będziemy wymagać od ludzi o sam zgłaszanie się to nic z tego,a nie rozumiem i nie zrozumiem,czemu nie można zrobić tak jak z rankingiem sanatorium,czy komuś to nie pasuje? w żadnych wyborach kandydat się sam nie zgłasza/a jak się zgłosi to ma zero poparcia/ zgłaszają go partie,grupy osób!!
forumowicz

wg takiej ordynacji wyborczej: zgłaszamy z Mixem jako partia miłośników sexu :,Kruszynkę,Selene,Słoneczko,Margot,Rybkę,Meduzę,BasięO,Andrzeja55,Darka,Alka i Wojtaszka jako kandydatów na królową i króla forum. i dopiero teraz jeżeli któraś z tych osób napisze rezygnację,należy ją przyjąć,w innym przypadku kandydaci powinni brać udział w wyborach.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Katowice dnia 01-01-2013 godz 16,15

Pragnę Oficjalnie zglosić swą Kandydaturę na ..
Króla Forum Nasze Sanatorium ad 2014

Zdaję Sobie sprawę , że jest to bardzo trudne i wielkie WYZWANIE ponieważ na swej drodze spotykam tak Zwolenikow jak i Oponentow ( wszak to Nie Komuna jak zauważyli to inni )
Staram się wszystkich Czlonkow Naszej Spoleczności traktować Godnie i z Szacunkiem Być Jednocześnie godnym REPREZENTANTEM na zewnatrz!!-media etc
--Dzięki wam odradzam się jak Feniks z Popiołow

Program wyborczy i Portofino prezentuję na załączonym filmiku

http://www.youtube.com/watch?v=wqB5qEmnniw

posiadam jeszcze kilka innych.

Głownym Programem i założeniem na 2014 rok Jest szeroka wspólpraca z Panem Administratorem -Nakłoniemiem Go ,aby Ujawnil się !! jak i z innymi Czlonkami społeczności
Utworzenia sekcji Doraczczej dla Nowych czy zagubionych Kuracjuszy
-Poprzez założenia tylko jednego wątku
Co czeka Mnie w Sanatorium
-Pomoc Panu Administratorowi i Przekonanie Go aby w sekcji Oceń sanatorium nie Byly powielane Teamty
lub i Uporzadkowanie
Kolobrzeg -Wszystkie -Ośrodki
Świnoujście -wszystki
Lądek Wszystkie
itd
Jest to Ogrom Prac ,ale Można nad tym zapanować
Jednocześnie ,aby Pan administrator automatycznie Usuwal wątki ,ktore nijak mają się przy Opisach Obiektow
aby stworzyć Grono doradcze przy Adminstratorze ,ktorzy by reagowali na Osoby czy wpisy ,które uragają Godności Drugiego Czlowieka
-darek w
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

MAX, bo sanatoria to podmioty, a w naszych wyborach mają brać udział ludzie i nie chcę by ktoś poczuł się urażony uszczęśliwianiem na siłę.
Partie zgłaszają tych, którzy chcą uczestniczyć w wyborach. Kandydaci za każdym razem wyrażają wolę uczestnictwa, to podstawa.
A co do zgłaszania jak już napisałem zgodziłem się na Twoją formę - zgłaszacie kandydatów, ale kandydaci muszą potwierdzić, że tego chcą.

I nie bijmy już piany w tym zakresie. Czekamy na listę do niedzieli, a potem wybory.
Pozdrawiam ;)
forumowicz

cisza przedwyborcza! brawo Darku,super filmik!
forumowicz

MAX pisze:wg takiej ordynacji wyborczej: zgłaszamy z Mixem jako partia miłośników sexu :,Kruszynkę,Selene,Słoneczko,Margot,Rybkę,Meduzę,BasięO,Andrzeja55,Darka,Alka i Wojtaszka jako kandydatów na królową i króla forum. i dopiero teraz jeżeli któraś z tych osób napisze rezygnację,należy ją przyjąć,w innym przypadku kandydaci powinni brać udział w wyborach.
:lol: :lol: Najlepsze uzsadnienie jakie tutaj przeczytałam ..."jako partia miłośników seksu.." :lol:
Max przekonałeś mnie .Zgłaszam swoją kandydaturę inaczej się nie da :lol
Max na prezydenta Polski ,Mixio na premiera ! i basta :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam,może mniej oficjalnie i nie tak jak Darek - chciałem podziękować za wyróżnienie - mam nadzieję że nikt nie będzie miał mi tego za złe, ale rezygnuję jak już wcześniej pisałem z wyborów jako kandydat :!: ze swojej strony chciałbym aby na liście znalazł się-jeżeli wyrazi na to zgodę- Violet, jako bardzo merytoryczna i konkretna osoba :!: nazywany jestem od pewnego czasu Seniorem i to mnie w zupełności zadowala, serdecznie pozdrawiam Andrzej :!:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Ludziska,więcej luzu,bo jak teraz czytam posty to bawić się odechciewa.Jest bezkrólewie,więc zróbcie wolną elekcję. :D
W końcu jak ma być zabawa niech będzie.Ma być fajnie i zabawowo,a nie z paro stronicową dyskusją na temat zasad.Nie znam z tego forum nikogo,więc myślę,że moje oceny będą obiektywne,bo podyktowane tylko tym,co piszecie na tym forum.W końcu to nie czerwony dywan 8-)
Słoneczka nie mam i pewnie długo mieć ni będę,ale czuję się przyjacielem tego forum nawet jak tego nikt nie chce ;)
ODPOWIEDZ