Wybory na królestwo!
-
forumowicz
Re: Wybory na królestwo!
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Tak jak chcesz Max, już więcej się nie odezwę w tym temacie bo chcąc wprowadzić pewne zasady tych wyborów okazuje się, że narażam się Tobie. A ja jestem facet z zasadami niestety
W niedzielę podsumuję listę chętnych do wzięcia udziału w zabawie i jeśli będzie nadal chęć z Waszej strony to uruchomię głosowanie.
Ale nic też nie stoi na przeszkodzie byście we wspólnej dyskusji tak jak rok temu wybrali między sobą Króla i Królową. Może to nawet lepsze niż jakaś tam ankieta, która z założenia musi być sztywna i mieć zasady co do zamkniętej listy kandydatów czy ilości oddanych głosów.
Bawcie się dobrze
Pozdrawiam
-
forumowicz
na nikogo się nie obraziłem. uważam sprawę za bardzo prostą:jeżeli będziemy wymagać od ludzi o sam zgłaszanie się to nic z tego,a nie rozumiem i nie zrozumiem,czemu nie można zrobić tak jak z rankingiem sanatorium,czy komuś to nie pasuje? w żadnych wyborach kandydat się sam nie zgłasza/a jak się zgłosi to ma zero poparcia/ zgłaszają go partie,grupy osób!!
-
forumowicz
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Pragnę Oficjalnie zglosić swą Kandydaturę na ..
Króla Forum Nasze Sanatorium ad 2014
Zdaję Sobie sprawę , że jest to bardzo trudne i wielkie WYZWANIE ponieważ na swej drodze spotykam tak Zwolenikow jak i Oponentow ( wszak to Nie Komuna jak zauważyli to inni )
Staram się wszystkich Czlonkow Naszej Spoleczności traktować Godnie i z Szacunkiem Być Jednocześnie godnym REPREZENTANTEM na zewnatrz!!-media etc
--Dzięki wam odradzam się jak Feniks z Popiołow
Program wyborczy i Portofino prezentuję na załączonym filmiku
http://www.youtube.com/watch?v=wqB5qEmnniw
posiadam jeszcze kilka innych.
Głownym Programem i założeniem na 2014 rok Jest szeroka wspólpraca z Panem Administratorem -Nakłoniemiem Go ,aby Ujawnil się !! jak i z innymi Czlonkami społeczności
Utworzenia sekcji Doraczczej dla Nowych czy zagubionych Kuracjuszy
-Poprzez założenia tylko jednego wątku
Co czeka Mnie w Sanatorium
-Pomoc Panu Administratorowi i Przekonanie Go aby w sekcji Oceń sanatorium nie Byly powielane Teamty
lub i Uporzadkowanie
Kolobrzeg -Wszystkie -Ośrodki
Świnoujście -wszystki
Lądek Wszystkie
itd
Jest to Ogrom Prac ,ale Można nad tym zapanować
Jednocześnie ,aby Pan administrator automatycznie Usuwal wątki ,ktore nijak mają się przy Opisach Obiektow
aby stworzyć Grono doradcze przy Adminstratorze ,ktorzy by reagowali na Osoby czy wpisy ,które uragają Godności Drugiego Czlowieka
-darek w
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Partie zgłaszają tych, którzy chcą uczestniczyć w wyborach. Kandydaci za każdym razem wyrażają wolę uczestnictwa, to podstawa.
A co do zgłaszania jak już napisałem zgodziłem się na Twoją formę - zgłaszacie kandydatów, ale kandydaci muszą potwierdzić, że tego chcą.
I nie bijmy już piany w tym zakresie. Czekamy na listę do niedzieli, a potem wybory.
Pozdrawiam
-
forumowicz
MAX pisze:wg takiej ordynacji wyborczej: zgłaszamy z Mixem jako partia miłośników sexu :,Kruszynkę,Selene,Słoneczko,Margot,Rybkę,Meduzę,BasięO,Andrzeja55,Darka,Alka i Wojtaszka jako kandydatów na królową i króla forum. i dopiero teraz jeżeli któraś z tych osób napisze rezygnację,należy ją przyjąć,w innym przypadku kandydaci powinni brać udział w wyborach.
Max przekonałeś mnie .Zgłaszam swoją kandydaturę inaczej się nie da :lol
Max na prezydenta Polski ,Mixio na premiera ! i basta
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
W końcu jak ma być zabawa niech będzie.Ma być fajnie i zabawowo,a nie z paro stronicową dyskusją na temat zasad.Nie znam z tego forum nikogo,więc myślę,że moje oceny będą obiektywne,bo podyktowane tylko tym,co piszecie na tym forum.W końcu to nie czerwony dywan
Słoneczka nie mam i pewnie długo mieć ni będę,ale czuję się przyjacielem tego forum nawet jak tego nikt nie chce