Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: Sloneczko »

Kreciku :kwiat: Norb :kwiat: wasze rozmowy zasługują na przyznanie wam nagrody za kulturę, inteligencję i dżentelmeństwo...... dostaniecie ode mnie słoik śledzi w pomidorach :lol: :lol: :lol: :lol:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Witam Krecik ;) No tak ,zobowiązuje :o ,do dobrej zabawy,,,,,nie przesadzajmy,mało mamy obowiązków w realnym świecie,żeby jeszcze tu,od obowiązków jest Admin.Czy angielska Królowa ma oprócz pokazania się od czasu do czasu jakieś obowiązki ,od tego są inni.Zawsze można mianować rzecznika i mamy spokój :lol: :lol:
forumowicz

administrator pisze:Kreciku, w dzisiejszych czasach rola monarchów jest iście reprezentatywna i w zasadzie nie mają już żadnego wpływu na toczące się życie oprócz tego, że skiną czasem berłem czy pokażą się tu i ówdzie. Także nie wyolbrzymiaj tych obowiązków i startuj :) Nikt też nie powiedział, że wygrasz :D :D :D
Pozdrawiam
A nie mówiłem ;) Rządzi Admin i trzyma rękę na pulsie :lol: :lol: I bardzo dobrze,zero obowiązków,,,,,to właśnie jest KRÓLESTWO :lol: :lol:
forumowicz

Witam :) :) Norb ,masz rację jako ustępująca królowa forum :lol: moge tylko powiedzieć jedno ,bawcie sie kochani.
Polacy są tacy smutni ,kiedys myślałam ,że to nie prawda ,dzisiaj juz tak nie myślę.To fakt.
Za dużo jest na co dzień poważnych ,nierozwiązywalnych problemów i spraw.Czasami w gąszczu łez ,warto się śmiać i zarażać śmiechem innych ,to najlepszy lek na smutek,wierzcie mi wiem co mówię ,akurat to wiem.
Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych ,miłego dnia :) :kwiat:
forumowicz

Ja tu gadu ,gadu a obowiązki czekają (zabiegi ) ,,,,wolę w oleju z cebulką,no te śledzie :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

norb pisze:Ja tu gadu ,gadu a obowiązki czekają (zabiegi ) ,,,,wolę w oleju z cebulką,no te śledzie :lol: :lol:
Będą i w oleju :lol: :lol:
forumowicz

norb pisze:Ja tu gadu ,gadu a obowiązki czekają (zabiegi ) ,,,,wolę w oleju z cebulką,no te śledzie :lol: :lol:
Dorzuć koperek drobno posiekany ,pomidory w plastrach czerwone ,cytrynę i oliwki czarne i juz masz danie na spotkanie w realu na stół królewski ;) :lol: :lol: :kwiat:
Poprzekładaj warstwami ,cytryną skrop śledzika ;) :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

kruszynka pisze:
Dorzuć koperek drobno posiekany ,pomidory w plastrach czerwone ,cytrynę i oliwki czarne i juz masz danie na spotkanie w realu na stół królewski ;) :lol: :lol: :kwiat:
Poprzekładaj warstwami ,cytryną skrop śledzika ;) :lol:
Już jadłam takie śledzie nad jakimś jeziorkiem chyba ;) :lol: :lol: :lol:
forumowicz

poważny temat ,a oni o śledziach piszą, trzeba chyba założyć osobny watek: sponsorzy wyborów 2013
forumowicz

Re: Wybory na Królestwo!

MAX pisze:może jednak zrobimy? piszą do mnie na pw chętne osoby,wiec chyba warto się zabawić!
ODPOWIEDZ