Wybory na królestwo!
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Re: Wybory na królestwo!
-
forumowicz
-
forumowicz
A nie mówiłemadministrator pisze:Kreciku, w dzisiejszych czasach rola monarchów jest iście reprezentatywna i w zasadzie nie mają już żadnego wpływu na toczące się życie oprócz tego, że skiną czasem berłem czy pokażą się tu i ówdzie. Także nie wyolbrzymiaj tych obowiązków i startujNikt też nie powiedział, że wygrasz
![]()
![]()
Pozdrawiam
-
forumowicz
Polacy są tacy smutni ,kiedys myślałam ,że to nie prawda ,dzisiaj juz tak nie myślę.To fakt.
Za dużo jest na co dzień poważnych ,nierozwiązywalnych problemów i spraw.Czasami w gąszczu łez ,warto się śmiać i zarażać śmiechem innych ,to najlepszy lek na smutek,wierzcie mi wiem co mówię ,akurat to wiem.
Pozdrawiam wszystkich pozytywnie zakręconych ,miłego dnia
-
forumowicz
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

Będą i w olejunorb pisze:Ja tu gadu ,gadu a obowiązki czekają (zabiegi ) ,,,,wolę w oleju z cebulką,no te śledzie![]()
-
forumowicz
Dorzuć koperek drobno posiekany ,pomidory w plastrach czerwone ,cytrynę i oliwki czarne i juz masz danie na spotkanie w realu na stół królewskinorb pisze:Ja tu gadu ,gadu a obowiązki czekają (zabiegi ) ,,,,wolę w oleju z cebulką,no te śledzie![]()
Poprzekładaj warstwami ,cytryną skrop śledzika
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

Już jadłam takie śledzie nad jakimś jeziorkiem chybakruszynka pisze:Dorzuć koperek drobno posiekany ,pomidory w plastrach czerwone ,cytrynę i oliwki czarne i juz masz danie na spotkanie w realu na stół królewskinorb pisze:Ja tu gadu ,gadu a obowiązki czekają (zabiegi ) ,,,,wolę w oleju z cebulką,no te śledzie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Poprzekładaj warstwami ,cytryną skrop śledzika![]()
-
forumowicz
-
forumowicz
Re: Wybory na Królestwo!
MAX pisze:może jednak zrobimy? piszą do mnie na pw chętne osoby,wiec chyba warto się zabawić!