Świeradów zdrój- St. Lucas,
-
Janeczka64
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 30 lip 2013 18:31
- Oddział NFZ: Lubuski
- Staż sanatoryjny: 4
Re: Świeradów zdrój- St. Lucas,
Proszę, odezwijcie się...
Jaki tam jest lekarz, czy można wybrać zabiegi, skąd wziąć jakąś kawkę, skoro brak czajników- jakoś sobie przecież radziliście ludziska.
-
Janeczka64
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 30 lip 2013 18:31
- Oddział NFZ: Lubuski
- Staż sanatoryjny: 4
Termin listopadowy coraz bliżej, szukam informacji dotyczącej dojazdu do Świeradowa . Może wybiera się ktoś z lubuskiego?
Będę wdzięczna także za informację, jak tam najlepiej dojechać PKP lub PKS-em.
Pozdrawiam i czekam- może ktoś się odezwie....
-
teresa1011
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 30 lip 2013 18:20
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 0
Dużym plusem, że wszystkie w jednym budynku. Należy zabrać ze sobą ręczniki na basen,ponad to dostaje się tylko jedno prześcieradło na 24 dni , zabiera się je na zabiegi( podkład na materac). Pościel była zmieniana 1 raz w trakcie turnusu.
Na moim pietrze na korytarzu był czajnik więc można ugotować wodę bez problemu. Można to również zrobić w recepcji.
Ogólnie wszystko w porzadku.
Piękne dzięki za informację. Trochę mnie uspokoiłaś, choć nie do końca. Czy możesz napisać jakie zabiegi mają w ofercie i czy lekarz "podatny" na sugestie,że np. coś bym bardzo chciała a czegoś innego nie ? A jakie są pokoje, czy mają tylko dwójki i czy są ciasne czy raczej Ok. ?
- seti36
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 lip 2009 18:09
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 2 razy
- Podziękowano: 3 razy
W Świeradowie byłem 3 lata temu nie akurat w St. Lucas, lecz w nieistniejącej już Wiktorii . Co do lekarzy to zależy na jakiego trafisz . Ja mając chory kręgosłup trafiłem na Lek. prowadzącego Ginekologa po jego sugestiach co do 12 zabiegów,chcąc zasugerować zamianę 2 zabiegów na inne to wydarła się bez szczelnie ,że to on jest lekarzem i mam nie podważać jego kompetencji .Może TY trafisz na jakiegoś miłego i podatnego na zmianę zabiegów czego bardzo życzę. Świeradów Zdrój piękny o każdej porze roku.Życzę u danego turnusu i miłego towarzystwa.
- sylwiah77
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 12 kwie 2013 20:03
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 6
Czekam własnie na wyznaczenie miejsca i terminu i wcale sie nie obrażę jeśli to będzie Lukas