Wybory na królestwo!

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Wybory na królestwo!

Post autor: forumowicz »

tak Admin taka osoba pierwsza się wycofała z wyborów,ale nie o to chodzi że nie bierze udziału,tylko o to że namawia innych!
forumowicz

zamykam ten temat to nie ma sensu! koniec,podsumowując,taki temat jest i należy go oczyścić!
forumowicz

Andrzej przeczytaj pw
forumowicz

Kochani a oto moje 3-grosze i mało mnie w tym momencie obchodzi reakcja pewnych ludzi na tym forum.
Dlaczego adminie z uporem twierdzisz ,że Max coś wymyśla w kwestii intryg? Zakładasz ,że nie istnieje tutaj nikt kto takie intrygi serwuje?
To w takim razie jest to zespół ludzi doskonałych ,a może jeszcze niesmiertelnych.
Tak są intryganci ,są ploty podłe ,są podchody ,zapytania nie na temat ,wystarczy wkleić serduszko ,by lawina domysłów zeszła.
Tak są tutaj osoby w dziele na każdy temat ...piszące ostatnio mało ,bo rozpisują sie na pw i sieją ferment komunikując się poprzez inne formy komunikacji.
A że Max wyrąbał to prosto w oczy ,ja osobiście chylę czoło.
Bo nie sztuka jest ,obsmarować kogoś na gg etc i schować się ,przycichnąć na jakiś czas(tak robią tchórze!) ,sztuką jest nieeleganckie zachowania nazwać po imieniu.
Czy zrezygnuje z obecnośći w tym temacie ? Nie bo mam taki kaprys podkurzać intry.........proszę płeć sobie dopisać.
Jest mi tylko wstyd ,tak wstyd ,że zjawisko jakie tutaj i po za tym forum ma miejsce szerzy sie jak zaraza i rozniosło się jak epidemia cholery,chociaż tę jeszcze da sie leczyć.
:( :( :(
forumowicz

P.s proszę uszanowac moją decyzje i nie stawiać mi w temacie j/w plusów ,po co macie mieć prze ze mnie kłopoty i posądzanie przez innych o nielojalność wobec nich.
Dzięki
forumowicz

a ja myślę odwrotnie niż Kruszyna,wg mnie plusy przy ostatnim wpisie Kruszyna będą świadczyć czy jest problem,czy Max jest oszołomem kandydatem na króla!
forumowicz

Max a może w geście tego,żeby nie było żadnych niejasności zablokujmy sobie wysyłanie na pw i meila,wtenczas jeżeli ktoś coś będzie miał do nas niech napisze tutaj jawnie i bez żadnych skrupułów,Ja mogę powiedzieć wprost i powtórze się: NIE MAM NIC DO NIKOGO,A JEŚLI KTOŚ MA NIECH PRZEMÓWI LUB ZAMILCZY NA WIEKI.
forumowicz

Alek ja Ci napiszę :daj buzi!
forumowicz

Nie ma sprawy Max :) tutaj czy w Ciechocinku? Zresztą,który mam nastawić policzek?
Jeżeli to ma być buzi przyjacielskie to czemu nie,ale nie jakieś takie prowokujące i zachęcające do czegoś nienormalnego :oops:
ODPOWIEDZ