Wybory na królestwo!
-
forumowicz
Re: Wybory na królestwo!
-
forumowicz
-
forumowicz
Dlaczego adminie z uporem twierdzisz ,że Max coś wymyśla w kwestii intryg? Zakładasz ,że nie istnieje tutaj nikt kto takie intrygi serwuje?
To w takim razie jest to zespół ludzi doskonałych ,a może jeszcze niesmiertelnych.
Tak są intryganci ,są ploty podłe ,są podchody ,zapytania nie na temat ,wystarczy wkleić serduszko ,by lawina domysłów zeszła.
Tak są tutaj osoby w dziele na każdy temat ...piszące ostatnio mało ,bo rozpisują sie na pw i sieją ferment komunikując się poprzez inne formy komunikacji.
A że Max wyrąbał to prosto w oczy ,ja osobiście chylę czoło.
Bo nie sztuka jest ,obsmarować kogoś na gg etc i schować się ,przycichnąć na jakiś czas(tak robią tchórze!) ,sztuką jest nieeleganckie zachowania nazwać po imieniu.
Czy zrezygnuje z obecnośći w tym temacie ? Nie bo mam taki kaprys podkurzać intry.........proszę płeć sobie dopisać.
Jest mi tylko wstyd ,tak wstyd ,że zjawisko jakie tutaj i po za tym forum ma miejsce szerzy sie jak zaraza i rozniosło się jak epidemia cholery,chociaż tę jeszcze da sie leczyć.
-
forumowicz
Dzięki
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz
Jeżeli to ma być buzi przyjacielskie to czemu nie,ale nie jakieś takie prowokujące i zachęcające do czegoś nienormalnego