HOTEL Olecko

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
panakeja
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2019 15:34
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Re: HOTEL Olecko

Post autor: panakeja »

Witam, jestem tydzień po przyjeździe z Olecka. Wyjazd ogólnie uważam za bardzo udany, bo nie miejsce ale ludzie tworzą klimat.
Nie jestem bardzo wymagajaca i dostosowuje się do sytuacji. Mogłabym się przyczepić do wielu rzeczy ale nie widzę sensu. Nie odpowiadały mi posiłki, robiłam sobie we własnym zakresie, było brudno w pokoju, to wzięłam odkurzacz z korytarza i posprzatalam. Podczas mojego pobytu od 13. 09, trafił się jeden człowiek który donosił do pani dyrektor i do pielęgniarek, co się dzieje w pokojach. Panie pielęgniarki chcąc nie chcac musiały interweniować. Latały po piętrach i rozganialy towarzystwo z pokoi. Trafiłam na całkiem przyjemna pogodę, więc dużo czasu spedzalam poza ośrodkiem na spacerach. Rowery wypozyczalam na tel, ktory wywieszony był w budynku basenu. Rowery z osrodka są w fatalnym stanie. Wieczorem czas można było spędzić w barze, na tancach, czy grając w bilarda. Rzutki niestety popsute i niekompletne. Rzeczywiście dobrze jest przyjechac samochodem, żeby można było robić wypady poza olecko np do Gołdapi, Augustowa czy Suwałk. Samo Olecko, niestety nie oferuje rozrywek. Mimo wszystkich niedogodności pobyt w Olecku uważam za bardzo udany.
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 gru 2012 17:41
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 14

Post autor: woytek »

Dodam jeszcze od siebie, z perspektywy pierwszego pobytu Hotelu Olecko- byt w ośrodku uległ znacznej poprawie. Obiady urozmaicone. Śniadania i kolacje w miarę sensownie dobrane. Pokojach zaczęły pojawiać się normalne łóżka do spania. Jeszce kilka poprawek i będzie całkiem przyzwoity dom rehabilitacyjny.
Awatar użytkownika
krzysiek88
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 09 sie 2016 08:32
Staż sanatoryjny: 0

Post autor: krzysiek88 »

proszę o info na temat pokojów , czy za TV się dopłaca i czy telewizory są nowe chodzi mi czy mają wejścia USB
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Tv 40 za turnus, nie wiem jakie mają wejścia ale są to już telewizory LCD.
Awatar użytkownika
krzysiek88
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

dzięki za info a jak z pokojami? może wiesz jakie są 2 ki, prysznic itp.?
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Pokoje całkiem sensowne, dwa łóżka, szafa , komoda, szafki przy łóżku, stolik, krzesła, w nie których dodatkowo wersalka. w łazience prysznic. Odradzam pokoje na parterze są o klasę niżej i widok na ścianę, bez balkoniku.
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

woytek pisze: 16 paź 2019 08:22 Dodam jeszcze od siebie, z perspektywy pierwszego pobytu Hotelu Olecko- byt w ośrodku uległ znacznej poprawie. Obiady urozmaicone. Śniadania i kolacje w miarę sensownie dobrane. Pokojach zaczęły pojawiać się normalne łóżka do spania. Jeszce kilka poprawek i będzie całkiem przyzwoity dom rehabilitacyjny.
Witam,tak z czystej ciekawości Wojtku-ciekaw jestem ile razy byłeś w Olecku odkąd założyłeś temat to znaczy w 2013 roku-dysponujesz-albo przynajmniej tak wynika z Twoich wpisów bardzo obszerną wiedzą na temat tego obiektu i to na bieżąco uzupełnianą a mieszkasz jak wynika z Twojego wpisu ....parę kilometrów od Olecka :o
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Byłem dwa razy i żona była raz. Dlatego polecam ten ośrodek warto tam zajrzeć.
Awatar użytkownika
krzysiek88
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

To może trochę info o obecnym stanie obiektu, pokoju , jedzenie itp.
Awatar użytkownika
woytek
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

klika postów wyżej masz informacje z przełomu wrzesień październik 2019 r.
ODPOWIEDZ