HOTEL Olecko
- panakeja
- Aktywny Kuracjusz

- Na forum od: 26 cze 2019 15:34
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
Re: HOTEL Olecko
Nie jestem bardzo wymagajaca i dostosowuje się do sytuacji. Mogłabym się przyczepić do wielu rzeczy ale nie widzę sensu. Nie odpowiadały mi posiłki, robiłam sobie we własnym zakresie, było brudno w pokoju, to wzięłam odkurzacz z korytarza i posprzatalam. Podczas mojego pobytu od 13. 09, trafił się jeden człowiek który donosił do pani dyrektor i do pielęgniarek, co się dzieje w pokojach. Panie pielęgniarki chcąc nie chcac musiały interweniować. Latały po piętrach i rozganialy towarzystwo z pokoi. Trafiłam na całkiem przyjemna pogodę, więc dużo czasu spedzalam poza ośrodkiem na spacerach. Rowery wypozyczalam na tel, ktory wywieszony był w budynku basenu. Rowery z osrodka są w fatalnym stanie. Wieczorem czas można było spędzić w barze, na tancach, czy grając w bilarda. Rzutki niestety popsute i niekompletne. Rzeczywiście dobrze jest przyjechac samochodem, żeby można było robić wypady poza olecko np do Gołdapi, Augustowa czy Suwałk. Samo Olecko, niestety nie oferuje rozrywek. Mimo wszystkich niedogodności pobyt w Olecku uważam za bardzo udany.
- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 14
- krzysiek88
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 09 sie 2016 08:32
- Staż sanatoryjny: 0
- krzysiek88
- Pomocny Kuracjusz

- woytek
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 gru 2012 17:41
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 14
- andrzej1955
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 sty 2011 16:52
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękowano: 5 razy
Witam,tak z czystej ciekawości Wojtku-ciekaw jestem ile razy byłeś w Olecku odkąd założyłeś temat to znaczy w 2013 roku-dysponujesz-albo przynajmniej tak wynika z Twoich wpisów bardzo obszerną wiedzą na temat tego obiektu i to na bieżąco uzupełnianą a mieszkasz jak wynika z Twojego wpisu ....parę kilometrów od Oleckawoytek pisze: 16 paź 2019 08:22 Dodam jeszcze od siebie, z perspektywy pierwszego pobytu Hotelu Olecko- byt w ośrodku uległ znacznej poprawie. Obiady urozmaicone. Śniadania i kolacje w miarę sensownie dobrane. Pokojach zaczęły pojawiać się normalne łóżka do spania. Jeszce kilka poprawek i będzie całkiem przyzwoity dom rehabilitacyjny.
- krzysiek88
- Pomocny Kuracjusz