biedroneczka pisze:Tantiemy swoją drogą, ale co z...........prawami autorskimi![]()
![]()
![]()
![]()
Czy forum kuracjuszy może być źródłem wiedzy ?
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
Re: Czy forum kuracjuszy może być źródłem wiedzy ?
Wszystkie Rybeńko, wszystkierybka pisze:biedroneczka pisze:Tantiemy swoją drogą, ale co z...........prawami autorskimi![]()
![]()
![]()
![]()
prawa autorskie osobiste...., czy majątkowe....?
![]()
![]()
Podobnie jak już wspomniani w pierwszym wpisie niech mają na początku roku trochę uśmiechu . Pozdrawiam .
-
forumowicz
marusia pisze:Dziękuję za w większości - tak myślę - żartobliwe wypowiedzi . Za chwilę spotkanie z kolejną grupą pobierających nauki .
Podobnie jak już wspomniani w pierwszym wpisie niech mają na początku roku trochę uśmiechu . Pozdrawiam .
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
...Norb i zostać tu miło oraz bardzo sympatycznie powitanymnorb pisze:marusia pisze:Dziękuję za w większości - tak myślę - żartobliwe wypowiedzi . Za chwilę spotkanie z kolejną grupą pobierających nauki .
Podobnie jak już wspomniani w pierwszym wpisie niech mają na początku roku trochę uśmiechu . Pozdrawiam .Z tego co napisałaś wnoszę że studiowanie tego forum zakończyło się
mam nadzieję że nie drwiącym,,,,,
I zapewniam Cię że nie tylko w większości,ale wszystkie zaprezentowane wypowiedzi były w żartobliwym tonie.Taka właśnie specyficzna jest ta brać forumowa.Aby wczuć się i poznać tą atmosferę trzeba tu troszkę bywać
-
forumowicz
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
...masz za to
-
forumowicz