Mężczyzna-dżentelmen,czy to możliwe?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 256 razy
Podziękowano: 137 razy

Re: Mężczyzna-dżentelmen,czy to możliwe?

Post autor: GIENIA »

Gdy czytam wpis Czekoladki , przypomniała mi się podobna sytuacja :)
Było to na dworcu PKP w Jarosławiu ... z peronu do przejścia podziemnego udało mi się staszczyć walizkę , ale potem gdy zobaczyłam schody do góry , byłam przerażona :shock: żadnej windy , nic .... kto zna , ten wie , o czy piszę ... nie liczyłam tych schodów , ale na oko to ok 40-50 bardzo stromych . Na trzecim schodku już się zatrzymałam , aby odpocząć i pocieszała mnie tylko ta myśl , że do autobusu do Horyńca , mam godzinę czasu . Czyli zdążę :lol: :lol:
Wtedy podszedł młody chłopak i zapytał , czy coś się stało , czy źle się czuje , odpowiedziałam , ze wszystko ok , tylko te schody itd.... chłopak wziął moją walizę , a ja bez niej ledwo za Nim nadążyłam :oops: :lol:
Powiedziałam Mu , że jestem zaskoczona Jego postawą , odpowiedział tak mądrze i dorośle ... może Ktos , kiedyś mnie pomoze :roll: :D życzył miłego turnusu .... przyznam , ze byłam zaskoczona , mile zaskoczona :D
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

To napawa optymizmem, że młode pokolenie nie choruje na znieczulicę i potrafi pomagać bezinteresownie :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 256 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

Alutko , znasz schody w Jarosławiu :?: :)

Może moje spostrzeżenie nie odzwierciedla rzeczywistości , ale uważam , ze wśród młodzieży , to jednak panowie wykazują więcej kultury i zrozumienia .
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

O pamięć wraca niektórym, Czekoladka i Gienia znalazły na swoim szlaku dżentelmenów :roll: :roll: :roll: To dobrze, że o tym napisały, bo już myślałam, że to tylko ja jestem szczęściarą i tylko z samymi dżentelmenami mam w życiu do czynienia. :lol: :lol: :lol:
Pozdrawiam koleżanki :kwiat: :kwiat: :kwiat:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

I po co ta ironia pod adresem Czekoladki i Gieni :?: :mrgreen:
A wiesz RudaAndzia jak nazywa się kobiety , które otoczone są samymi dżentelmenami :?: ;)
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Waldeklat47, a jesteś mężczyzną czy kobietą? Jeżeli mężczyzną to mamy wspaniałego dżentelmena na Forum i chyba jedynego w swoim rodzaju. Gratuluję :lol: :lol: :lol: Jeżeli jesteś kobietą oznacza to, że jesteś typową zazdrośnicą. :lol: :lol: :lol:
Wiesz, najpierw nikt nie spotyka na swojej drodze dżentelmenów, a później jednak chodzą po ziemi. Nasuwa się pytanie czy warto bronić mężczyzn? To Forum pokazuje zgodnie z przysłowiem: 'uderz w stół a nożyce się odezwą'.
Twoje sugerujące słowa w stosunku do mnie to nadużycie :ugeek: :ugeek: :ugeek:
Ciekawa jestem czy potrafisz się zachować jak dżentelmen, Czy też Twoja ocena wynika z tak niskiej samooceny siebie i mierzysz innych swoją miarą, jeżeli jesteś kobietą?
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Waldeklat47, i jeszcze jedno pytanie, czy zwracałam się do Gieni i Czekoladki, czy też im podziękowałam, że napisały o spotkaniach z dżentelmenami? :geek: :geek: :geek:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Andziu, nie denerwuj się. Zwykłe nieporozumienie. Do kwestii dżentelmenów dodam tylko jedno. Często to MY kobiety wywołujemy w Panach takie a nie inne odruchy. Prawie każdy z nich chce mieć możliwość podania pomocnej dłoni, stać się chociaż na chwilę Hero, zobaczyć podziw w naszych oczach. A burak? No cóż, burakiem zostanie ale ten typ akurat jest bardzo widoczny i mega rozpoznawalny.
Dziękuję za Twoją wypowiedź i życzę aby grono otaczających Cię dżentelmenów było coraz większe. :kwiat:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Czekoladko, nie ma problemu, bo już podejrzewałam, że to zmowa, a wszystkich postów odnośnie mężczyzna-dżentelmen nie czytałam. Waldeklat47 chyba ma problem :geek:
Musi przejść przez to sam, a już myślałam, że Forum daje Panom siłę...
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Czekoladko, Tobie również życzę tylko i wyłącznie w życiu spotkań z mężczyznami-dżentelmenami i oby tych spotkań było jak najwięcej :roll: :kwiat:
ODPOWIEDZ