BOJKOT Wyborów Królowej i Króla forum Nasze Sanatorium 2013

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Cenzura Administratora

Post autor: forumowicz »

Dlaczego Adminie zablokowałeś mój temat dot. bojkotu wyborów i nie pozwoliłeś ustosunkować się do przedstawionych zarzutów?! Tak wygląda demokracja na Naszym Sanatorum?!
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Re: Cenzura Administratora

Post autor: administrator »

Po pierwsze jaka cenzura? Wyciąłem coś?
Po dwa zamknąłem nie z powodu Twojego postu, lecz z braku chęci wdawania się w polemikę nie na temat i akurat nie z Tobą.
Po trzy dyskusja była i zarzuty Twoje zostały obalone gdyż zasady zostały ustalone lista kandydatów również. Ale piany nie będę bił drugi raz.
Po cztery. Gdzie byliście Pink i Jawa gdy przez dłuższy czas toczyła się dyskusja nad zasadnością wyborów, ustalaniem zasad, zgłaszaniem kandydatów?
Rzecz już się stała. Wybory są faktem jeśli komuś się nie podobają nie musi brać w nich udziału.

Pink, proszę jedynie o odpowiedzi na moje pytania zadane powyżej gdyż postawiłeś mi zarzut.

Proszę też innych forumowiczów by nie wypowiadali się w tym momencie w tym temacie by nie zamazać sedna.

Pozdrawiam
forumowicz

Ad.1
Nie wyciąłeś, ale zablokowałeś możliwość ustosunkowania do przedstawianych zarzutów.
Ad.2
"Ten temat jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów"
Ad.3
Dyskusja dopiero nabierała tempa i szkoda, że została brutalnie przerwana.
Ponawiam pytanie. Kto, kiedy i wg jakiego klucza ustalał zasady i listę kandydatów? Powinno być to jasno i czytelnie sformułowane i umieczczone w takim miejscu, aby każdy miał do tych informacji swobodny dostęp. "Przekopywanie" forum celem uzyskania takowych zniechęca do udziału w tej zabawie.
Ad.4
Nie mialem dostepu do internetu. Czy dlatego nie mogę wziąć udziału w zabawie w Wybory?

Czy dlatego, że zabrałem głos w sprawie, skazany jestem na wieczne potępienie i banicję?
Chętnie wezmę udział w zabawie po określeniu zasad gry. Mam nawet swoje typy :)
Awatar użytkownika
administrator
Administrator

1. Zarzuty przedstawiłeś. Forumowicze odpowiedzieli. Czego więcej potrzeba? Bicia piany? W koło to samo?
2. Czytaj raz jeszcze - zamknąłem wątek nie ze względu na inicjujący go Twój post.
3. Patrz punkt 1. Wszystko zostało już powiedziane w tym temacie, a wybory trwają do jutra. Zasad gry nie zmienia się w trakcie. Nie chce Ci się czytać całego wątku o wyborach? Trudno.
"Dyskusja nabierała tempa" oj nabierała ale w temacie właściwym powinna nabierać tempa, a tam jest jak wspomniałeś 600 postów i nie chciało Ci się czytać. Więc dlatego ma nabrać tempa by w kolejnym wątku powstało 600 postów na temat tego co już się stało i trwa?
4. No niestety nieobecni nie mają głosu, taka jest demokracja, a ją przywoływałeś. Czy powinienem może zapytać 5 tys zarejestrowanych osób, czy już zalogowały się na forum i przeczytały, że są ustalamy reguły wyborów? A może akurat ktoś nie ma dostępu do netu więc powinienem się z nim skontaktować listownie (ups... adresów nie znam)?
Gdy pisałem, że takie wybory to chyba niezbyt dobry pomysł, chyba jedynie Sztani mnie poparł. Pozostałe osoby albo zadeklarowały kandydowanie albo napisały że chętnie się zabawią w głosowanie lub nawet zaproponują nagrody. Demokracja wygrała.

Nikt Cię na banicję nie skazał. Masz takie same uprawnienia na forum jak miałeś.
Udział w zabawie możesz brać. Głosowanie trwa do jutra. Do kandydowania zapraszam jeśli jeszcze kiedyś w ogóle będą takie wybory.
Awatar użytkownika
administrator
Administrator

Jeśli wszystko wyjaśnione, chętnie zamknę ten temat lub usunę bo nie ma on nic wspólnego ani z sanatoriami, ani z cenzurą, a moim zdaniem wszystko zostało już napisane.
Wystarczy, że napiszesz iż zrozumiałeś moje wyjaśnienia.
forumowicz

Kompletnie nie zrozumialeś istoty problemu. Nigdy nie zamierzałem zmieniać zasad gry. Domagałem sie jedynie jawności i transparentności. Tak trudno to pojąć? Wkurzyłem się!!!
Proszę o zamknięcie tematu.
Awatar użytkownika
administrator
Administrator

Nie ma czego się wkurzać. Pink, doskonale zrozumiałem Twój post w temacie bojkotu. Doskonale. Wydaje mi się jednak, że Ty nie chcesz zrozumieć odpowiedzi. Jednakże Twoja nieobecność w czasie ustalania zasad nie jest usprawiedliwieniem, a Ty od razu z grubej rury - bojkot, a potem - cenzura, a na koniec banicja!
A wystarczyło napisać - nie było mnie jakiś czas tutaj, a też chcę wziąć udział w tej zabawie, napiszcie mi jakie są zasady tych wyborów, kto je ustalał, kiedy itd.
Zaręczam Cię, że Ci sami forumowicze, którzy odpowiedzieli Ci w temacie bojkotu, na pewno chętnie wyjaśniliby co i jak i zaprosili do udziału w zabawie.
Ok. Zamykam wątek.

p.s.
Bardzo apeluję do wszystkich, by zanim coś napiszą przeczytali co i jak w danym temacie, a potem gdy już zechcą wysłać swój post, również ze dwa razy go przeczytali. Na pewno będzie spokojniej i mniej nieporozumień.
Zablokowany