KRYNICA ZDRÓJ- KTÓRE SANATORIA POLECACIE

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Re: KRYNICA ZDRÓJ- KTÓRE SANATORIA POLECACIE

Post autor: darek »

Gość pisze: 15 mar 2018 17:23 Hej Darek polecasz te hotele -spa bo pewnie sam spędziłeś tam 2 a może 3 tygodnie :lol: :lol: :lol:
po co się Napinać

Właśnie teraz na okres przed swiateczny siostra znalazła w fajnej promocji 7 dniowy pobyt w jednym tych Spa w cenie ...tylko minimalnie wyższej
Różnica za pobyt 7 dniowy nie całe 300 złotych i jeszcze parking był za frii

Wszak musza uciekać z wolnymi pokojami a na marginesie ile było podanych ofert promocyjnych pobytów zapraszam do lektury
Pozdrawiam bez odpowiedzi
Gość

Post autor: Gość »

no właśnie ;)
sylwia97
Na forum od: 27 sty 2017 12:15

Post autor: sylwia97 »

Sama zwykłam bywać w Krynicy przynajmniej 2 razy w roku ale zatrzymuje się w hotelu Czarny Potok z racji świetnych warunków,jedzenia i dodatkowych atrakcji, np. w ich SPA
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Dzięki za reklamę chyba słabo Wam idzie :) od razu widać że pisze osoba bliską temu ośrodkowi ,pewnie pracownik . Stary temat odgrzebany
forumowicz

Post autor: forumowicz »

W ubiegłym roku byłam w Lwigród :) a dwa lata temu w Zgodzie :) i bardzo miło wspominam pobyty w obu ośrodkach. :lol:
Awatar użytkownika
Samosia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2017 21:58
Oddział NFZ: Śląski
Podziękował: 7 razy
Podziękowano: 15 razy

Post autor: Samosia »

Witajcie...osobiście wspólnie z córką dwa razy byłam z NFZ-u i dwa razy komercyjnie również w Lwigrodzie i za każdym razem bylo super a teraz gdy jest nowa baza zabiegowa,basen i sauny jest jeszcze lepiej i jeśli tylko będziemy mieć możliwość to znów tam wrócimy 👍👍👍
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

W Lwigrodzie jest w tej chwili moja sister.jest mega zadowolona,zresztą sama jej to załatwiałam. Jeszcze farta miała,bo nie było już jedynek więc zarezerwowałyśmy miejsce w pokoju 2 osobowym do którego nikt nie dojechał. Pokoje te od frontu są o podwyższonym standardzie więc warunki super. W cenie pobytu poza zabiegami są wejścia do strefy spa.
Awatar użytkownika
jaga167
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2015 08:11
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: jaga167 »

Witaj! Zainteresowała mnie Twoja opinia o Lwigrodzie. Szukam czegoś prywatnie na początek września. Niekoniecznie Krynica i niekoniecznie góry. Raczej ze średniej półki cenowej. Pamiętam Cię z forum, kiedy oczekiwałam na sanatorium z nfz. Byłam w Inowrocławiu i wróciłam zadowolona. Teraz, w oczekiwaniu na przydział z nfz (jeszcze ponad rok) szukam miejsca na ok. 10 dni na początku września. Może coś podpowiesz? a tymczasem sprawdzę w necie Lwigród. Pozdrawiam
dorotka65
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 sty 2018 18:33
Oddział NFZ: Pomorski

Post autor: dorotka65 »

Jaga167. Jeżeli chodzi o Krynicę byłam osobiście w Leśniku i Continentalu z NFZ,oraz na turnusie 2 x w Damisie(obecnie Silesia)dla mnie wszystkie były na duży plus.Kurowałam się również w innych obiektach lecz nie wszystkie są godne polecenia.Do tych dobrych dopiszę Kudowę Zdrój - Bristol oraz Piwniczną -Limbę.Prywatny pobyt odbyłam w Wiśle w Jubilacie.W każdym z wymienionych obiektów znajdą się jakieś niedociągnięcia,lecz wszystko zależy od naszych oczekiwań.Dla mnie na 1 miejscu jest baza zabiegowa,warunki lokalowe no i wyżywienie(aby ciepłe i w miarę smaczne)dobrze jak jest basen ,na 2 miejscu ważna jest miejscowość i okolice,aby połączyć rehabilitację ze zwiedzaniem.Z miejscowości nadmorskich Dziwnówek Jantar,Dzwirzyno Bryza,Dąbki Bursztyn również godne polecenia.Pozdrawiam i życzę dobrego wyboru.
Awatar użytkownika
jaga167
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 16 lut 2015 08:11

Post autor: jaga167 »

Dorotka165 - bardzo dziękuję za cenne informacje. :serce:
ODPOWIEDZ