Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Gość pisze: 15 mar 2018 17:23
Hej Darek polecasz te hotele -spa bo pewnie sam spędziłeś tam 2 a może 3 tygodnie
po co się Napinać
Właśnie teraz na okres przed swiateczny siostra znalazła w fajnej promocji 7 dniowy pobyt w jednym tych Spa w cenie ...tylko minimalnie wyższej
Różnica za pobyt 7 dniowy nie całe 300 złotych i jeszcze parking był za frii
Wszak musza uciekać z wolnymi pokojami a na marginesie ile było podanych ofert promocyjnych pobytów zapraszam do lektury
Pozdrawiam bez odpowiedzi
Sama zwykłam bywać w Krynicy przynajmniej 2 razy w roku ale zatrzymuje się w hotelu Czarny Potok z racji świetnych warunków,jedzenia i dodatkowych atrakcji, np. w ich SPA
Witajcie...osobiście wspólnie z córką dwa razy byłam z NFZ-u i dwa razy komercyjnie również w Lwigrodzie i za każdym razem bylo super a teraz gdy jest nowa baza zabiegowa,basen i sauny jest jeszcze lepiej i jeśli tylko będziemy mieć możliwość to znów tam wrócimy
W Lwigrodzie jest w tej chwili moja sister.jest mega zadowolona,zresztą sama jej to załatwiałam. Jeszcze farta miała,bo nie było już jedynek więc zarezerwowałyśmy miejsce w pokoju 2 osobowym do którego nikt nie dojechał. Pokoje te od frontu są o podwyższonym standardzie więc warunki super. W cenie pobytu poza zabiegami są wejścia do strefy spa.
Witaj! Zainteresowała mnie Twoja opinia o Lwigrodzie. Szukam czegoś prywatnie na początek września. Niekoniecznie Krynica i niekoniecznie góry. Raczej ze średniej półki cenowej. Pamiętam Cię z forum, kiedy oczekiwałam na sanatorium z nfz. Byłam w Inowrocławiu i wróciłam zadowolona. Teraz, w oczekiwaniu na przydział z nfz (jeszcze ponad rok) szukam miejsca na ok. 10 dni na początku września. Może coś podpowiesz? a tymczasem sprawdzę w necie Lwigród. Pozdrawiam
Jaga167. Jeżeli chodzi o Krynicę byłam osobiście w Leśniku i Continentalu z NFZ,oraz na turnusie 2 x w Damisie(obecnie Silesia)dla mnie wszystkie były na duży plus.Kurowałam się również w innych obiektach lecz nie wszystkie są godne polecenia.Do tych dobrych dopiszę Kudowę Zdrój - Bristol oraz Piwniczną -Limbę.Prywatny pobyt odbyłam w Wiśle w Jubilacie.W każdym z wymienionych obiektów znajdą się jakieś niedociągnięcia,lecz wszystko zależy od naszych oczekiwań.Dla mnie na 1 miejscu jest baza zabiegowa,warunki lokalowe no i wyżywienie(aby ciepłe i w miarę smaczne)dobrze jak jest basen ,na 2 miejscu ważna jest miejscowość i okolice,aby połączyć rehabilitację ze zwiedzaniem.Z miejscowości nadmorskich Dziwnówek Jantar,Dzwirzyno Bryza,Dąbki Bursztyn również godne polecenia.Pozdrawiam i życzę dobrego wyboru.