jaki jest MAX?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: jaki jest MAX?

Post autor: forumowicz »

Miałam juz nie zabierać głosu :( bo i po co? Ale chyba się nie da :oops:
Max zaproponował fajną niezobowiązującą zabawę .Gro forumowiczów przklasnęło ,bo to jakaś odskocznia ,trochę humoru luzik.
Niestety zaraz tez pojawili się oponenci ,.....bo po co ,bo naruszenie niemalże wolności osobistej ,bo lista utworzona to absolutnie,bo .....itd.
I tak przez długi czas toczyły się nieuzasadnione dysputy ,obrażanie Bogu ducha winnych forumowiczów ,insynuacje etc.
Osoby zgłaszające się do tej zabawy,czuły się zażenowane ,wyobcowane ,może nawet ośmieszone ,że biorą udział w czymś tak "głupim" :(
Pojawiały się głosy o jakichś tworzonych obozach za i przeciw ,a miała to być zabawa ,bo o takiej mówił max oraz inni fajni forumowicze.
I proszę nie wciskać kitu :oops: że Max prowokował do kłótni do waśni do sporów.
Można to przeczytać odtworzyć Maxa posty,ale kiedy goscia zaatakowano ,to co miał słodzić ,głaskać ,kochać.Mówił juz to co kazdy by z nas powiedział .,Tylko On mówił tutaj na forum , nie za kulisami,bo tak łatwiej ,bo nie istnieje wtedy ryzyko utraty "dobrego" wizerunku na forum.Max mówi to co ma do powiedzenia na forum i za to Go szanuję.
Jak postrzegam osobiscie decyzję Maxa Mixa Jawy Pinka?
Nie da sie bywać być miłym i sympatycznym ,a broń Boże proponować jakiejś zabawy ,przyjąć wirtualnego tytułu ,żartować ,w takiej atmosferze zakulisowych dysput ,ktore jak dżuma przenisły się na pierwsze strony forum.
I prosze mi nie wmawiać ,że przeciez na forum nikt niczego nie negował ,bo nastroje jakie były wśród torpedujacych tę zwykłą zabawę właśnie były wynikiem ,zakulisowych plot i nie prosze mnie prosić o jakieś Pw itd ,po co sie ośmieszać jak czarno na białym można było wyczytać tutaj na forum żałosne ataki na Mxa.
A wiecie co Wam powiem >? Znam Maxa ,znam Mixa ,znam......i można było świetnie sie bawić gdyby nie ..........i dalej prosze dopowiedzieć sobie .
Smutna sprawa ,tolerancja? empatia? życzliwość>?
Chciałabym wierzyć ,że powróci kiedyś tutaj na to forum.
Jestem niepoprawna optymistką więc może...........Zycze tego wszystkim. :)
forumowicz

Z pewnością zdecydowana większość z nas pragnie tego, żeby MAX powrócił na forum. Myślę, że zachęci go do tego wyraz sympatii i poparcia dla niego, który proponuję w następnym poście. Każdy kto sprzyja Max-owi niech zapunktuje. i może proszę do poniedziałku nie robić dodatkowych wpisów w tym temacie żeby nie zatrzeć punktowania. Może to wygląda na prowokację, ale nic z tych rzeczy. Po prostu taki pomysł przyszedł mi do głowy. Ja akurat nie będę mógł zapunktować ponieważ to jest mój wpis. Pozdrawiam :D
forumowicz

Wyrazy sympatii dla MAX-a. Punktujmy. 8-)
Awatar użytkownika
administrator
Administrator
Na forum od: 28 lis 2008 22:27
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 1
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: administrator »

Czy Max może wrócić na forum? Ja nikogo z góry nie przekreślam. Każdy może się zarejestrować i otworzyć sobie czystą kartę. Może lepszą niż stare forumowe życie. Prawda, że lepiej niż w rzeczywistości? :D Bozia nam drugiej szansy nie da po śmierci, a tu można :D

Pozdrawiam
Awatar użytkownika
serendipity
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2011 18:45
Oddział NFZ: Dolnośląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: serendipity »

Nie znam Max'a, ale zauważcie, że jego pytanie było zadane ponad 2 tyg. temu, przed wyborami.
forumowicz

Witam Serendipity :kwiat:
Każdy kto tu był wcześniej wie,że Max ma swoje zabawne poczucie humoru i nie każdemu może się ono podobać,ale jak wróci to się będzie działo tak myślę.
Jeśli chodzi o wpis Maxa doskonale każdemu jest znany i niech zostanie zamknięty raz na zawsze. Maxa szanuje i mówie to szczerze pomimo,że go nie widziałem na oczy to polubilem faceta tak jak wszystkich tutaj na forum,nikogo się nie dyskryminuje ani nie zamyka a jak będziesz niegrzeczna to spotka Cię kara w postaci łaskotania gęsim piórem po gołych stopach ;)
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Max :kwiat: wracaj bo mi Ciebie tutaaaaaj braaakuuuuuje :lol: :lol: biegusiem :D
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Max :kwiat: czy nie brakuje tobie tych naszych pogawędek, tych ciągłych zawirowań????? Max przecież to forum niedługo padnie :!: :!: :!: Staram się jak mogę pisać i podtrzymywać jego formę ale nie wiem jak długo uda mi się to robić :?: :?: :?: Przecież ja piszę sama z sobą :lol: :lol: :lol: :lol: ale jaja :lol: :lol:
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 13 mar 2013 15:51
Podziękował: 15 razy
Podziękowano: 2 razy

Post autor: rybka »

Słoneczko, jakie jaja? ;) :lol: :lol:
rybka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum