Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Kuracjusz sportowiec, kuracjusz kibic. Sport to zdrowie, a więc... kibicujcie swoim drużynom, piszcie o wydarzeniach sportowych, pochwalcie się swoimi osiągnięciami.
Myślę ze jutro po meczu z Azerkami...musimy wygrać jeszcze jeden mecz żeby myśleć o półfinale. ..tutaj liczą się sety,punkty,punkciki. ..
Bardzo bym chciała żeby Panie dołączyły do Panów ale co ja mogę wiem ze Panie będą walczyć i zostawią serce na boisku....
Pozostaje nam tylko kibicować. ...
malgorzatas pisze: 09 sty 2020 11:50
Witam,
Masz rację Kazimierzu...same niespodzianki..też myślałam że finał rozegra się między Serbią a Francją...a tutaj jeszcze Słowenia,Bułgaria
No nic dziś finały na Polsat Sport Ekstra
Panie finały mają w niedzielę....
Serdecznie pozdrawiam..
Gosiu
a jednak Francja w finale. Szkoda mi Słoweńców. Nie wytrzymali kondycyjnie tie braka