Ciechocinek Julianówka
Re: Ciechocinek Julianówka
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 255 razy
- Podziękowano: 137 razy
Piszesz ... mam nadzieję ...... rozumiem , że nie lubisz jedynekzyrafa pisze:Witam .Ja tez juz w Ciechocinku.Jestem juz po wizycie u lekarza.Narazie jestem sama w pokoju , ale mam nadzieje ze ktos przyjdzie .
Uroczego pobytu , skutecznych zabiegów i extra babeczki w pokoju
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
- alien
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 maja 2016 09:00
- Staż sanatoryjny: 11
-
BarbaraSzczepanska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 kwie 2017 16:22
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3
- alien
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 24 maja 2016 09:00
- Staż sanatoryjny: 11
Jeśli będziesz mogła to opisz jak tam jest na przedwiośniu...jestem bardzo ciekaw,ponieważ to mój pierwszy wyjazd do Ciechocinka i właśnie do Julianówki. Napisz proszę,czy jest możliwość gdzie przechować rower ,oraz ogólnie o warunkach na miejscu.
Czy i jakie pokoje są od południowej strony,pytam o to ponieważ będąc w Ustce w Radości,każdy z kuracjuszy walczył o pokój od strony morza (północna) ,gdzie i tak nie było morza widać,a warunkach wczesnowiosennych przy mokrych zabiegach,plus jakieś własne przepierki w pokojach (gdzie jest więcej niż jedna osoba) raczej rzeczy i ręczniki miały problem z doschnięciem,tym bardziej że raczej w pokojach nie przewidują suszarek,a nasz pokój od południowej strony miał tę przewagę (balkon),że i wszystko w słonku schło,jak i można było i kawę i nawet opalanie spokojnie w ciepełku uskuteczniać na balkonie.Dlatego staram się jadąc do sanatorium,wcześniej zadzwonić i poprosić o pokój właśnie z południowej strony. Tak na marginesie,jadać autkiem do sanatorium ,wrzucam do bagażnika składaną suszarkę na kaloryfer. Pozdrawiam i udanego pobytu życzę.
-
BarbaraSzczepanska
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 18 kwie 2017 16:22
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3