Druga sprawa jest taka, że nie należy mojego postu traktować jako "anons" lub coś na czym się zarabia. Napisałem tylko, że potrafię robić masaż i mogę pomóc. Pieniędzy nie potrzebuję
Młody i pomocny dla Starszych
-
forumowicz
Re: Młody i pomocny dla Starszych
Druga sprawa jest taka, że nie należy mojego postu traktować jako "anons" lub coś na czym się zarabia. Napisałem tylko, że potrafię robić masaż i mogę pomóc. Pieniędzy nie potrzebuję
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Ja również kiedyś pomagałem wyłącznie starszym osobom wymagającym opieki. Minęło 30 lat i teraz pomagam młodszym
Idea wolontariatu niech trwa ku pożytkowi wszystkich
-
forumowicz
-
forumowicz
Dokładnie, a na jaką pomoc dwie osoby dogadają się na miejscu to już ich indywidualna sprawaHipokryt pisze: 02 mar 2020 07:42 Już Ciebie popieram i lubię![]()
Ja również kiedyś pomagałem wyłącznie starszym osobom wymagającym opieki. Minęło 30 lat i teraz pomagam młodszym![]()
Idea wolontariatu niech trwa ku pożytkowi wszystkich![]()
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Młody
Przesadzić parę krzaków porzeczek, wywalić kompost w nowe miejsce i pomalować altankę
I ty tak zrobisz to ochoczo? i za darmo... nooo noo.....chwat młody człek
-
forumowicz
Pewnie, a czy gruz jest na działce sanatorium? Czy porzeczki też znajdują się na terenie sanatorium i są własnością tej Pani?Sloneczko pisze: 02 mar 2020 09:34Młodymojej sąsiadce potrzeba wywieźć gruz z działki...nie tak dużo.... ze 3 wozy z przyczepą
![]()
Przesadzić parę krzaków porzeczek, wywalić kompost w nowe miejsce i pomalować altankę![]()
I ty tak zrobisz to ochoczo? i za darmo... nooo noo.....chwat młody człek![]()