Podsumowanie

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Podsumowanie

Post autor: forumowicz »

Witam Was serdecznie

Jestem na Forum od kilku lat i dojrzałam już do pewnych decyzji ,
a że nie umiem ot tak sobie zabrać zabawek i zamknąć za sobą drzwi i nie powiedzieć do widzenia
mówię : dziękuję i do zobaczenia ,i do widzenia , i do usłyszenia
Ze sporą częścią forumowiczów znam się osobiście i mam nadzieję , że te nasze kontakty utrzymają się :D
Jest to moje trzecie podejście pożegnania się , nie wykluczone , że i ja kiedyś jeszcze się "odrodzę" , nie mówię nigdy.
Wielu rzeczy nauczyłam się tutaj , o wielu się dowiedziałam, odchodzę stąd bogatsza .
Nie chcę pisać o przykrych sprawach , z czułością będę myślała o pięknych strofach, nutkach, różnych wyznaniach, polecanych książkach, czy też pięknych ich fragmentach .....
Z niektórymi z Was pisywałam na PW i nie były to ploteczki , to o czym rozmawialiśmy zawsze zostawiałam sobie .
Nie uciekam z tonącego statku, jestem zmęczona Forum , szczególnie tą ciemną jego stroną .
Drodzy moi , wielokrotnie rozważane były różne nasze działania , wiele zawisło kłódek na tematach. Przestałam rozumieć niektórych , części nigdy nie rozumiałam, z niektórymi było mi po drodze , a z innymi nie. Nie będę oryginalna okażmy sobie chociaż odrobinę szacunku jednocześnie zdaję sobie sprawę , że szacunek nie jest dany ot tak sobie , na szacunek pracujemy. Mamy tu na Forum kilka "indywidualności" w negatywnym znaczeniu , ludkowie o niskim ego, lubujących się w doszukiwaniu u innych wad lub żyjących życiem innych - wcześniej czy później zostaną sami .
Jestem dumna z tego , że nie dałam się zmanipulować , że potrafiłam trwać przy swoim zdaniu , oczywiście i były takie momenty , że dyplomatycznie nie zabierałam głosu.
Jestem pewna , że ten mój post przeczytają także Ci nie uczestniczący w rozmowach Na każdy temat , moi drodzy to w Was siła i przyszłość Forum ,zakładajcie tematy , nawet jeśli się powtórzą i co z tego , wyrażajcie swoje myśli niech Forum nabierze drugiej młodości . Są wśród nas tych tzw "starych" osoby , które mają niesamowitą wiedzę i się nią dzielą trzeba to docenić .
Mogłabym napisać wiele przykrych słów tylko ja tak nie potrafię , nie "przywalam" komuś dla zasady , żeby się przypodobać czy żeby moje było "mojsze" (sory za kolokwializmy).
Moderatorze nie wiem co Ty na to, ale proponuję żebyś zlikwidował pomarańczowy kolor , niech on nie będzie sztucznym podziałem na ważnych i ważniejszych.
To chyba wszystko, chociaż pewnie znalazłyby się jeszcze sprawy które warto poruszyć .
Przepraszam jeśli Kogoś zawiodłam .

Życzę Wam pomyślności i zdrowia oraz jak najmniej stresu wszystkiego dobrego :serce:

Bibi - Basia
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 79 razy

Re: Podsumowanie

Post autor: Andrzej1958 »

:(
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

Basiu Bibi bez Ciebie to forum w dużej mierze straci na jakości. Jesteś mądrą ,myślącą osobą,wiele od Ciebie nauczyłam się...głównie byłaś wzorcem właściwej postawy.Przykre...
Gość

Post autor: Gość »

Basiu..Felice ujęła to trafnie w słowa. Mnie brak kolejnych....
Twoje odejście jest taką kropką nad i. Czymś co definiuje aktualny stan Forum. Apel popieram, wiem jednak, że niewiele da😒 przecież to tylko Internet...tylko...
Dziękuję Ci za wszystko. Za spokój, za zdrowy rozsądek
, za odwagę w wyrażaniu własnych przekonań, za ciepłe rozmowy., za ustalenie pewnego standardu zachowań, który budzi mój szacunek.
Bardzo mi smutno...
Gość

Post autor: Gość »

I jeszcze jedno ... ponad 70 odsłon a ile realnych słów pożegnania ?
Oczywiście można pożegnać się pisząc wiadomość...to tylko przykład. Ile osób faktycznie jest, czyta i ...milczy.
Bez ludzi piszących o wszystkim nie tylko o planowanych wyjazdach Forum takie jak nasze będzie tylko wymianą suchych informacji.
Naprawdę chcemy je takim widzieć? 😖 Jesteśmy na dobrej drodze.
Wybaczcie sle musiałam napisać.. czasami tak bywa.
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 159 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Bibi nie rób tego :serce: ...jesteśmy tu jak rodzina ,a w niej także bywa różnie.
Trudny czas na czeka bądźmy razem :)
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Basiu jest mi niezmiernie smutno z powodu podjętej przez Ciebie decyzji, możemy tylko poprosić Cię o jej zmianę. Powody dla których podjęłaś taką a nie inną decyzję musiałaś przemyśleć, jak długo to trwało nie mam pojęcia, ale pewnie wiele napięć i scysji (delikatnie mówiąc) których byliśmy świadkami w ostatnich kilku miesiącach miało bardzo duży wpływ. Rozmawialiśmy nie jeden raz na różne tematy i dziękuję serdecznie Ci za to. W paru tematach stworzyła się taka prawie rodzinna więź i przez to sobie bardzo cenię te osoby, bo można liczyć na pomoc i coś więcej niż koleżeństwo. Jak sama napisałaś na pewne rzeczy trzeba sobie zasłużyć, nie tylko mówiąc, ale i też swoim zachowaniem. Mam cichą nadzieję, że wychodzisz na chwilę, na spacer który da Ci wytchnienie od spraw wczorajszych i dzisiejszych.....
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

forumowicz

Post autor: forumowicz »

Hej. Cześć Basiu :kwiat:
Wiem ile kosztuje podjęcie takiej decyzji. Wiem też że po wielu latach spędzonych na Forum, jest podwójne trudno.
W pełni zgadzam się z argumentami, które Przytoczyłaś,i
Szanuję Twoją decyzję. Tak Basiu, nie wystarczy podpisywać się kolorami tęczy i odlecieć gdzieś wysoko,
odrywając się od rzeczywistości.
Tu, puki co jesteśmy równi i Ty o tym zawsze Pamiętałaś.
Nikt nigdy nie zastąpi bibi na Forum, a ja dumny jestem że dane mi było poznać tak mądrą i sympatyczną Osobę jak Ty.
Mam nadzieję że będę miał przyjemność poznać Ciebie kiedyś osobiście.
Życzę Ci Basiu dużo zdrowia, i wielu pięknych chwil.
A jeśli kiedyś Zapragniesz wrócić, to z radością Cię powitamy, a napewno ci, którym dziś smuto. :kwiat: :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
Maryann
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 4
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 3 razy

Post autor: Maryann »

Bibi :kwiat: będzie tutaj Ciebie brakowało :( Ale szanuję Twoją decyzję i chyba rozumiem... Cieszę się , że tych drzwi nie zamykasz na amen i mam nadzieję, że za jakiś czas jednak wrócisz :kwiat:
Zablokowany