Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witajcie Gaduły
Pochmurno bez wiatru i +6. Da się żyć
Zapraszam na kawę i herbatkę
Miłego dnia
Uważajcie na siebie i nie chciwcie się na jakieś tam korony bo monarchami i tak nie będziecie
Dzień dobry
Wczoraj, wręcz przeciwnie Andziu, po 22.00 byłem już w objęciach podusi. Snu ostatnio mało, to fakt.
Niedawno wstałem, słońce się gdzieś podziało.
A tu widzę niezłe jaja bez kakałka są i krówka niewydojona zaraz zacznie ryczeć I jeszcze przepraszać trza będzie
Na psychikę jej padnie
Miłego życzę
Majko, będzie dobrze. Dolecz płuca i Zmykaj ze szpitala
Dzień dobry,
Cytrynku dobry sen to podstawa,
żeby humor dobry mieć przez cały dzień
Słonko u mnie ładnie świeci,
już do Ciebie poleconym wysyłam,
żeby po drodze się nie zgubiło
Dzień dobry
Spóżniona ,gwarno na pogaduchach
Kawki herbatki , do wyboru jeszcze towarzystwo
Majka ,wracaj szybciutko do domu, zdrówka
Pandemia grasuje ,nie pozwala iść do pracy
W domku zawsze ,inne prace ogród itp nudy nie ma
Zaległości nadrabiamy i wyrabiamy
Miłego pogodnego dnia ,pozdrawiam
Luzik na mieście i na ulicach, przynajmniej jak za komuny .... przypomniały mi się lata 60, 70-te, wszyscy w pracy albo w szkole, tylko niedobitki się kręciły po ulicach.... i ten spokój
słoneczko pięknie świeci, aż się chciało dłużej zostać
Hej kochani. Właśnie weszłam do domu. Mam placuszki ziemniaczane i zero energii wejście na piętro to był wyczyn.
Chyba idę spać bo te nocki nie były zbyt dobre..
W dodatku okazało się, że przeszłam cytomegalię...super..co jeszcze.
Trzymajcie się wyjdźcie trochę na słonko, byleby ostrożnie.
Dzień dobry
Mija drugi tydzień izolacji...jeszcze w miarę spokojny,wypełniony drobnymi zajęciami,rozmowami telefonicznymi z najbliższymi. Mam nadzieję,że nie zostawi trwałych śladów cały ten trudny czas.
Felice, a ja się trochę obawiam jak to dłużej potrwa. Jednak kontakt z ludźmi to nie to samo co przez telefon czy inne nośniki.
Jak do tej pory to mi to wystarcza i aby na długo.