DLACZEGO TAK CZĘSTO KRZYWDZIMY INNYCH?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Re: DLACZEGO TAK CZĘSTO KRZYWDZIMY INNYCH?

Post autor: eluunia »

Sloneczko pisze:Nie wiem co sie stało tak na prawdę ale odeszła z forum następna, świetna dziewczyna , która nikomu nic nie zrobiła.........może dlatego :evil: :evil:
Słoneczko nic nie dzieje się bez przyczyny :( to bardzo smutne ale prawdziwe...Egoizm ..I dlatego ostatnio ja co tak kocham ludzi zaczęłam nienawidzić świata za to,,,,,,,,,,,,,,, że muszę walczyć z jego ułomnością, z tym, jak uczy mnie egoizmu, płytkości i obojętności na ludzkie uczucia…Bo bywają takie momenty, w których zwyczajnie milczę, bo brak mi już słów na ten ludzki egoizm :evil: Czasem myślę zmienię siebie…Czy wystarczy jeżeli zmienimy siebie... Swoje podejście do ludzi? O nie elunia jesteś w błędzie Pomyśl kobieto.... Czy „ten trzepot skrzydeł motyla…wywoła huragan, który zmieni świat ?” …Nie wiem…Ale myślę, że jeżeli każdy z nas by chociaż spróbował…By pomyślał czasem o tym, jak jego słowa czy zachowanie mogą wpłynąć na życie drugiego…Może mniej by było bólu? …I takich zachowań ;) :( ....miałam już nie pisać emocjami ...Ale jak tu nie napisać :twisted: :twisted: Szkoda że nas opuszczają fajni ludzie ...A może i na mnie czas :oops:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

"

Nie traćmy dni na gorzkie słowa, nie wyliczajmy sobie drobnych wad...
Z miłością lepiej nie żartować, bo tylko ona uzasadnia świat...
Nie traćmy czasu na zal i ciche wojny skoro żyjemy tylko raz...
Bądźmy dla siebie ziemią i niebem, na zimę, wiosnę, lato, jesień.." :serce:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

eluunia pisze:
Sloneczko pisze:Nie wiem co sie stało tak na prawdę ale odeszła z forum następna, świetna dziewczyna , która nikomu nic nie zrobiła.........może dlatego :evil: :evil:
Słoneczko nic nie dzieje się bez przyczyny :( to bardzo smutne ale prawdziwe...Egoizm ..I dlatego ostatnio ja co tak kocham ludzi zaczęłam nienawidzić świata za to,,,,,,,,,,,,,,, że muszę walczyć z jego ułomnością, z tym, jak uczy mnie egoizmu, płytkości i obojętności na ludzkie uczucia…Bo bywają takie momenty, w których zwyczajnie milczę, bo brak mi już słów na ten ludzki egoizm :evil: Czasem myślę zmienię siebie…Czy wystarczy jeżeli zmienimy siebie... Swoje podejście do ludzi? O nie elunia jesteś w błędzie Pomyśl kobieto.... Czy „ten trzepot skrzydeł motyla…wywoła huragan, który zmieni świat ?” …Nie wiem…Ale myślę, że jeżeli każdy z nas by chociaż spróbował…By pomyślał czasem o tym, jak jego słowa czy zachowanie mogą wpłynąć na życie drugiego…Może mniej by było bólu? …I takich zachowań ;) :( ....miałam już nie pisać emocjami ...Ale jak tu nie napisać :twisted: :twisted: Szkoda że nas opuszczają fajni ludzie ...A może i na mnie czas :oops:
Eluniuniu :kwiat: jeszcze raz tak powiedz , ze na ciebie czas to.......skopię ci tyłek ....osobiście :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
biedroneczka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 sty 2012 09:40
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: biedroneczka »

Sloneczko pisze:Eluniuniu jeszcze raz tak powiedz , ze na ciebie czas to.......skopię ci tyłek ....osobiście
Tak, tak a ja będę trzymała, żeby nie uciekła :shock: :evil: :lol:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Słoneczko mam twardy .... ostatnio życie mnie skopało :lol: [ obrazek zewnętrzny ]...Dziękuję
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Sloneczko pisze:Nie wiem co sie stało tak na prawdę ale odeszła z forum następna, świetna dziewczyna
Kto zrejterował :?: :?: :?:
forumowicz

Post autor: forumowicz »

:( :( :(
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Anuśka ...Alek :(
forumowicz

Post autor: forumowicz »

eluunia pisze:Słoneczko mam twardy .... ostatnio życie mnie skopało :lol: [ obrazek zewnętrzny ]...Dziękuję
Elunia za emotki masz PLUSIK :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

biedroneczka pisze:
Sloneczko pisze:Eluniuniu jeszcze raz tak powiedz , ze na ciebie czas to.......skopię ci tyłek ....osobiście
Tak, tak a ja będę trzymała, żeby nie uciekła :shock: :evil: :lol:
ha ha ha ha Biedroneczko :kwiat: ... we dwie damy radę :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ