Słoneczko nic nie dzieje się bez przyczynySloneczko pisze:Nie wiem co sie stało tak na prawdę ale odeszła z forum następna, świetna dziewczyna , która nikomu nic nie zrobiła.........może dlatego![]()
DLACZEGO TAK CZĘSTO KRZYWDZIMY INNYCH?
Re: DLACZEGO TAK CZĘSTO KRZYWDZIMY INNYCH?
Nie traćmy dni na gorzkie słowa, nie wyliczajmy sobie drobnych wad...
Z miłością lepiej nie żartować, bo tylko ona uzasadnia świat...
Nie traćmy czasu na zal i ciche wojny skoro żyjemy tylko raz...
Bądźmy dla siebie ziemią i niebem, na zimę, wiosnę, lato, jesień.."
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
Eluniuniueluunia pisze:Słoneczko nic nie dzieje się bez przyczynySloneczko pisze:Nie wiem co sie stało tak na prawdę ale odeszła z forum następna, świetna dziewczyna , która nikomu nic nie zrobiła.........może dlatego![]()
to bardzo smutne ale prawdziwe...Egoizm ..I dlatego ostatnio ja co tak kocham ludzi zaczęłam nienawidzić świata za to,,,,,,,,,,,,,,, że muszę walczyć z jego ułomnością, z tym, jak uczy mnie egoizmu, płytkości i obojętności na ludzkie uczucia…Bo bywają takie momenty, w których zwyczajnie milczę, bo brak mi już słów na ten ludzki egoizm
Czasem myślę zmienię siebie…Czy wystarczy jeżeli zmienimy siebie... Swoje podejście do ludzi? O nie elunia jesteś w błędzie Pomyśl kobieto.... Czy „ten trzepot skrzydeł motyla…wywoła huragan, który zmieni świat ?” …Nie wiem…Ale myślę, że jeżeli każdy z nas by chociaż spróbował…By pomyślał czasem o tym, jak jego słowa czy zachowanie mogą wpłynąć na życie drugiego…Może mniej by było bólu? …I takich zachowań
![]()
....miałam już nie pisać emocjami ...Ale jak tu nie napisać
![]()
Szkoda że nas opuszczają fajni ludzie ...A może i na mnie czas
- biedroneczka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 03 sty 2012 09:40
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 8
Tak, tak a ja będę trzymała, żeby nie uciekłaSloneczko pisze:Eluniuniu jeszcze raz tak powiedz , ze na ciebie czas to.......skopię ci tyłek ....osobiście
- violet58
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 14 sty 2012 20:26
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 15
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 12 razy
Kto zrejterowałSloneczko pisze:Nie wiem co sie stało tak na prawdę ale odeszła z forum następna, świetna dziewczyna
-
forumowicz
Elunia za emotki masz PLUSIKeluunia pisze:Słoneczko mam twardy .... ostatnio życie mnie skopało[ obrazek zewnętrzny ]...Dziękuję
- Sloneczko
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 30 razy
- Podziękowano: 34 razy
ha ha ha ha Biedroneczkobiedroneczka pisze:Tak, tak a ja będę trzymała, żeby nie uciekłaSloneczko pisze:Eluniuniu jeszcze raz tak powiedz , ze na ciebie czas to.......skopię ci tyłek ....osobiście![]()
![]()