Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Re: Paczka z Olecka

Post autor: Duszyczka »

ANDY12345 pisze: 14 maja 2020 14:29 Ale pomyśl jak później ślicznie będziesz wyglądać... zwłaszcza jak ściągniesz maseczkę :lol:
I uśmiechnę się.. :lol:
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

GIENIA pisze: 14 maja 2020 15:18 Duszyczkę , popros męża o przysługę , abyś puchła równomiernie :lol: :lol: :lol:
Dziewczyna cierpi , a my sobie żartujemy :oops:

........

Stara Kowalska żali się sąsiadce:
- W nocy tak mnie bolały zęby, że nawet nie zmrużyłam oka... Ale co ja ci będę mówić, ty znasz pewnie ten ból.
- Nie, ja na noc zęby wyjmuję.

Obrazek
:lol: :lol: :lol:
Spoko...żartujcie...sama z siebie smieję się między kwiczeniem.Biorę na legalu p/bólowe na maxa.Momentami jestem bliska spotkania z obcymi. ;)
Męża dentysta ma gabinet jeszcze zamknięty.
Dziś jest u mnie piękna pogoda...cieplutko...
Gość

Post autor: Gość »

Coś dla Dusi :serce:

Siedzi kobieta w fotelu u dentysty. Dzwoni jej komórka. Nie może odebrać, więc prosi lekarza, żeby ten zrobił to za nią.
- Kto tam? - pyta dentysta.
- Marian - odpowiada głos w słuchawce.
- Jaki Marian?
- Jestem mężem właścicielki telefonu.
- Słuchaj, Marian. Zaraz skończę, ona wypluje i do ciebie oddzwoni

Przychodzi baba do dentysty, siada na fotelu, spódnica w górę, majtki w dół i się rozkracza. Dentysta skonsternowany mówi:
- Pani się pomyliła. Pani powinna iść do ginekologa.
- Ale to pan zakładał wczoraj Kowalskiemu zęby?!
- Tak, ja.
- To niech je pan teraz wyciąga

Dentysta spostrzegł, że jego następna pacjentka, staruszka, bardzo się denerwuje i postanowił ją czymś rozbawić, kiedy zakładał rękawiczki.
- Czy pani wie, jak się robi rękawiczki? - spytał.
- Nie - odpowiedziała.
- Cóż - powiedział - w Meksyku jest budynek z wielkim zbiornikiem lateksu, a pracownicy o różnych rozmiarach rąk podchodzą do niego, zanurzają w nim ręce, suszą je i zdejmują gotowe rękawiczki odkładając je w odpowiednie pudełka.
Nie uśmiechnęła się ani trochę.
- No cóż, próbowałem - pomyślał sobie.
Pięć minut później, na początku delikatnego borowania, staruszka wybucha śmiechem.
- Co panią tak śmieszy?
- Właśnie sobie pomyślałam, jak są robione kondomy
Obrazek
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Gość

A oto nasze pociechy. :D Już same się żywią. rodzice tylko donoszą :lol:

ObrazekObrazekObrazek
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 17 razy
Podziękowano: 42 razy

Post autor: alka50+ »

Witam cieplutko.
Słoneczko za oknem..wiaterek nad morzem..pusto ale nie smutno bo zaczełyśmy ,, odmrażanie ,, tematu spotkań Osób z Forum NS , nie czekając na uruchomienie sanatoriów.

Dzisiaj spotkałam się z , ,MegiMar ,,która wprowadziła się do mojego pięknego Kgu..i od końcówki marca teraz juz nie tylko mój hi hi...muszę się podzielić. :lol:

Odszukała mnie oczywiście przez Forum....jakie to przydatne.

Poznałam, nie dość że ładną to jeszcze sympatyczną, miła, otwartą i pełną pogody ducha Osobę MegiMar. :kwiat:
Atmosfera taka , że nawet nie przeszkadzało Nam brak możliwości wejścia na kawkę....ale z chęcią Byśmy hi potańczyły...tak z marszu...tak po prostu...na fajfie np.w ,, Ikarze,, oj jak tego brakuje...i wspomnienia w tym temacie okazało się , że nie są wystarczające. :lol:

Ale okazało się też, że czas nie zmienił w Nas wszystkiego bo potrafimy się śmiać...cieszyć nawet z drobiazgów i wybiegać myślami w tematy zupełnie nie związane z wirusem.....mamy oczekiwania i marzenia....tylko maski o tym przypominają bo Byłyśmy zdyscyplinowane...szkoda 500 zł lepiej to przetrwonić na coś miłego... :lol:

No i nadal jesteśmy Kobietami hi...Obie w sukienkach porzucając dresy ....trochę normalności.

Ważne , że Forum ma taką moc...nigdy nie zamieniłyśmy na nim wzajemnie słowa ale jak los pokierował MegiMar aż do Kgu to skojarzyła mnie , że tutaj mieszkam i w ten sposób odszukała. Bardzo to miłe. :serce: Dziękuję,

Wspaniałe , że dopisując...dzieląc się informacjami..czy też tylko doczytując Innych wciąż tworzymy ten klimat z życia sanatoryjnego i przenosimy do rzeczywistego. :serce:

A może Ktoś chętny dołączyć??? Wkrótce będzie można przesiąść na kawkę ....na dobre jedzonko...z czasem zorganizować Zjazd...
Zosieńka dobra w tym organizatorka. :serce: .ja już to wiem i pamiętam ten wspaniały klimat spotkania...i pamiętam Kto nie dojechał i Kto obiecywał, że tym razem to zawita...to do zobaczenia. :kwiat:

Pozdrawiam serdecznie z życzeniami zdrowia....Duszyczko..ból minie ale niech nie mijają dowcipy..i opisywane zdarzenia :serce:
Gość

A oto moje miasto na życzenie forumowiczek :serce: :kwiat:
Wejście do portu
Obrazek
Pobrzeże
Obrazek
Port jachtowy
Obrazek
Gość

Widok na bulwar i Orłowo
Obrazek
Orłowo port rybacki
Obrazek
Widok na klif i byłe sanatorium
Obrazek
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 161 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

I najpiękniejsze ostatnie zdjęcie kifu :D
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 161 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Alka 50+ byłam tylko 3 dni w Kołobrzegu ale Ikara też zaliczylam 💃🙂🕺
I właśnie podpowiedzi ludzi z forum mnie tak skierowaly :lol:
Ostatnio zmieniony 14 maja 2020 20:24 przez Atina, łącznie zmieniany 1 raz.
ODPOWIEDZ