I uśmiechnę się..ANDY12345 pisze: 14 maja 2020 14:29 Ale pomyśl jak później ślicznie będziesz wyglądać... zwłaszcza jak ściągniesz maseczkę![]()
Paczka z Olecka
Re: Paczka z Olecka
GIENIA pisze: 14 maja 2020 15:18 Duszyczkę , popros męża o przysługę , abyś puchła równomiernie![]()
![]()
![]()
Dziewczyna cierpi , a my sobie żartujemy![]()
........
Stara Kowalska żali się sąsiadce:
- W nocy tak mnie bolały zęby, że nawet nie zmrużyłam oka... Ale co ja ci będę mówić, ty znasz pewnie ten ból.
- Nie, ja na noc zęby wyjmuję.
![]()
Spoko...żartujcie...sama z siebie smieję się między kwiczeniem.Biorę na legalu p/bólowe na maxa.Momentami jestem bliska spotkania z obcymi.
Męża dentysta ma gabinet jeszcze zamknięty.
Dziś jest u mnie piękna pogoda...cieplutko...
-
Gość
Siedzi kobieta w fotelu u dentysty. Dzwoni jej komórka. Nie może odebrać, więc prosi lekarza, żeby ten zrobił to za nią.
- Kto tam? - pyta dentysta.
- Marian - odpowiada głos w słuchawce.
- Jaki Marian?
- Jestem mężem właścicielki telefonu.
- Słuchaj, Marian. Zaraz skończę, ona wypluje i do ciebie oddzwoni
Przychodzi baba do dentysty, siada na fotelu, spódnica w górę, majtki w dół i się rozkracza. Dentysta skonsternowany mówi:
- Pani się pomyliła. Pani powinna iść do ginekologa.
- Ale to pan zakładał wczoraj Kowalskiemu zęby?!
- Tak, ja.
- To niech je pan teraz wyciąga
Dentysta spostrzegł, że jego następna pacjentka, staruszka, bardzo się denerwuje i postanowił ją czymś rozbawić, kiedy zakładał rękawiczki.
- Czy pani wie, jak się robi rękawiczki? - spytał.
- Nie - odpowiedziała.
- Cóż - powiedział - w Meksyku jest budynek z wielkim zbiornikiem lateksu, a pracownicy o różnych rozmiarach rąk podchodzą do niego, zanurzają w nim ręce, suszą je i zdejmują gotowe rękawiczki odkładając je w odpowiednie pudełka.
Nie uśmiechnęła się ani trochę.
- No cóż, próbowałem - pomyślał sobie.
Pięć minut później, na początku delikatnego borowania, staruszka wybucha śmiechem.
- Co panią tak śmieszy?
- Właśnie sobie pomyślałam, jak są robione kondomy

-
alka50+
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 02 sty 2015 11:50
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 42 razy
Słoneczko za oknem..wiaterek nad morzem..pusto ale nie smutno bo zaczełyśmy ,, odmrażanie ,, tematu spotkań Osób z Forum NS , nie czekając na uruchomienie sanatoriów.
Dzisiaj spotkałam się z , ,MegiMar ,,która wprowadziła się do mojego pięknego Kgu..i od końcówki marca teraz juz nie tylko mój hi hi...muszę się podzielić.
Odszukała mnie oczywiście przez Forum....jakie to przydatne.
Poznałam, nie dość że ładną to jeszcze sympatyczną, miła, otwartą i pełną pogody ducha Osobę MegiMar.
Atmosfera taka , że nawet nie przeszkadzało Nam brak możliwości wejścia na kawkę....ale z chęcią Byśmy hi potańczyły...tak z marszu...tak po prostu...na fajfie np.w ,, Ikarze,, oj jak tego brakuje...i wspomnienia w tym temacie okazało się , że nie są wystarczające.
Ale okazało się też, że czas nie zmienił w Nas wszystkiego bo potrafimy się śmiać...cieszyć nawet z drobiazgów i wybiegać myślami w tematy zupełnie nie związane z wirusem.....mamy oczekiwania i marzenia....tylko maski o tym przypominają bo Byłyśmy zdyscyplinowane...szkoda 500 zł lepiej to przetrwonić na coś miłego...
No i nadal jesteśmy Kobietami hi...Obie w sukienkach porzucając dresy ....trochę normalności.
Ważne , że Forum ma taką moc...nigdy nie zamieniłyśmy na nim wzajemnie słowa ale jak los pokierował MegiMar aż do Kgu to skojarzyła mnie , że tutaj mieszkam i w ten sposób odszukała. Bardzo to miłe.
Wspaniałe , że dopisując...dzieląc się informacjami..czy też tylko doczytując Innych wciąż tworzymy ten klimat z życia sanatoryjnego i przenosimy do rzeczywistego.
A może Ktoś chętny dołączyć??? Wkrótce będzie można przesiąść na kawkę ....na dobre jedzonko...z czasem zorganizować Zjazd...
Zosieńka dobra w tym organizatorka.
Pozdrawiam serdecznie z życzeniami zdrowia....Duszyczko..ból minie ale niech nie mijają dowcipy..i opisywane zdarzenia
-
Gość
Wejście do portu

Pobrzeże

Port jachtowy

-
Gość
- Atina
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 19 sie 2011 09:29
- Oddział NFZ: Pomorski