święto 11 listopada

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 04 cze 2013 17:44
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Staż sanatoryjny: 5

święto 11 listopada

Post autor: krecik »

Zachęcam do świętowania rocznicy odzyskania niepodległości.
Zachęcam do świętowania rocznicy odzyskania niepodległości.
_s0.zmniejszacz.pl_logo_NIEPODLEGLOSCIOWE_facebook_zmniejszacz-pl_123968.jpg (9.44 KiB) Przejrzano 411 razy
Miłego dnia 11 listopada :kwiat: :serce:
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Re: święto 11 listopada

Aqula, Dziękuję za punkcik i życzę miłego wieczorka :kwiat:
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: aqula »

u mnie w rodzinnym domu zawsze na 11.11 jest flaga wywieszona i na inne święta państwowe :)

pozdrawiam cieplutko :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

I tak trzymać :!: :!: :!: :kwiat:
Awatar użytkownika
violet58
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 14 sty 2012 20:26
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 15
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 12 razy

Post autor: violet58 »

Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Krecik,Violet- wszelkie tego typu apele i przypominanie o świętowaniu tak ważnych rzeczy jak Niepodległość jest bardzo cenne i wskazane- kto jak kto ale My Polacy powinniśmy o takich datach i osobach z nimi związanymi pamiętać i szanować :!: :!: :!: wszelkiego typu zachowania wykorzystujące tak dla Nas cenne daty i wydarzenia - do swoich niecnych celów napawają mnie obrzydzeniem, podobnie jak dzielenie Polaków na takich czy innych :!: po tylu latach gdy nie byliśmy wolnym Narodem powinniśmy to wreszcie docenić i mieć szacunek do samych siebie- co niestety nie ma miejsca :!: mam nadzieję że dożyję tych czasów że to jednak będzie normą :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
eluunia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 lut 2013 16:44

Post autor: eluunia »

.......................
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Wsaję rano i ups ,ktoś mi zwinął flagę :( No to jeszcze raz wywieszam :) [ obrazek zewnętrzny ]
Awatar użytkownika
krecik
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

andrzej1955 pisze:Krecik,Violet- wszelkie tego typu apele i przypominanie o świętowaniu tak ważnych rzeczy jak Niepodległość jest bardzo cenne i wskazane- kto jak kto ale My Polacy powinniśmy o takich datach i osobach z nimi związanymi pamiętać i szanować :!: :!: :!: wszelkiego typu zachowania wykorzystujące tak dla Nas cenne daty i wydarzenia - do swoich niecnych celów napawają mnie obrzydzeniem, podobnie jak dzielenie Polaków na takich czy innych :!: po tylu latach gdy nie byliśmy wolnym Narodem powinniśmy to wreszcie docenić i mieć szacunek do samych siebie- co niestety nie ma miejsca :!: mam nadzieję że dożyję tych czasów że to jednak będzie normą :!: :!: :!:
Andrzeju, jakbyś z ust mi wyjął to co napisałeś. Wykorzystywanie wydarzeń i rocznic historycznych do partykularnych celów politycznych i osobistych jest wstrętne.
A o dzieleniu Polaków na prawdziwych i nieprawdziwych, "patriotów" i "tych obcych" jest niegodziwością.
Awatar użytkownika
aqula
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 wrz 2013 20:13
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: aqula »

Dzisiaj w radiu przepytywali ludzi ...no i pytanie brzmiało "jakie święto obchodzimy 11.11" w większości przypadków nie było problemu z odpowiedzią, że święto odzyskania niepodległości ... natomiast jak osoba pytająca zadała pytanie w którym roku ... osoby odpowiadające przechodziły samych siebie ... od 1919 po 1989 :/
najlepszą odpowiedzią było mimo wszystko ... nie wiem co to za święto, ważne że wolne !! :oops: :oops: :oops: :? :? :? :? :? :shock: :shock: :shock: :shock:
ODPOWIEDZ