Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
iwonka-1805 Witam...przepraszam,ze pytam,ale w jakim ośrodku będziesz między 09.11-30.11 w Kołobrzegu? Mam ten sam termin do Kielczanki-Albex i to mój 4 pobyt w Kołobrzegu.
iwonka-1805 pisze:Witaj Aniu no faktycznie szkoda że nie w tym samym terminie ale spoko może będziemy mieli okazje się spotkać na miejscu ja mam turnus do 30-stego XI. Dzięki za chęci . Pozdrawiam Iwona
Moje obawy o to, jak spędzić listopad nad morzem były zbyt wczesne. Muszę zrezygnować z tego wyjazdu, ot co:-) Względy zdrowotne nie pozwalają mi na ten wyjazd Odesłałam już wniosek do NFZ. A już się cieszyłam, że poznam klimaty nadmorskie w jesienno- zimowej szacie. Życzę wspaniałego pobytu. Ania
Pewnie Alien żeśmy się już widzieliśmy (obok) po sporo spacerowałam dziś a jutro to znaczy 11-stego mamy w Lechu wieczorek zapoznawczy o godz;18.45 a jak tam u Ciebie w ośrodku?
To już tydzień jak wróciłam z sanatorium -bardzo mile wspominam ten pobyt dużo spacerów ,mili ludzie no i morze jest piękne każdego dnia inne powietrze super Polecam ,a to że nie w każdym ośrodku jest kafejka czy tańce to nie problem ,co krok są ośrodki gdzie można miło spędzić czas ja byłam w RAWARZE i nie narzekam ( jedzenie bardzo smaczne) Pozdrawiam wszystkich kto przebywał w tym okresie