Kołobrzeg 09.XI --30.XI

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
iwonka-1805
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 26 paź 2013 09:29
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Kołobrzeg 09.XI --30.XI

Post autor: iwonka-1805 »

No faktycznie szkoda że nie ma kawiarenki w tym ośrodku ale myślę że damy rade :D dziękuję za info i Pozdrawiam Iwonka ;)
forumowicz

Post autor: forumowicz »

iwonka-1805 Witam...przepraszam,ze pytam,ale w jakim ośrodku będziesz między 09.11-30.11 w Kołobrzegu? Mam ten sam termin do Kielczanki-Albex i to mój 4 pobyt w Kołobrzegu.
forumowicz

Ewentualnie mogę parę informacji na temat Kołobrzegu jak ,,Bronxu" (teren sanatoryjny..wszystko co od torów w kierunku morza ) :roll: podrzucić
ania1961
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 maja 2013 17:36
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 2 razy

Post autor: ania1961 »

iwonka-1805 pisze:Witaj Aniu no faktycznie szkoda że nie w tym samym terminie :( ale spoko może będziemy mieli okazje się spotkać na miejscu ja mam turnus do 30-stego XI. Dzięki za chęci . :D Pozdrawiam Iwona
Moje obawy o to, jak spędzić listopad nad morzem były zbyt wczesne. Muszę zrezygnować z tego wyjazdu, ot co:-) Względy zdrowotne nie pozwalają mi na ten wyjazd :-( Odesłałam już wniosek do NFZ. A już się cieszyłam, że poznam klimaty nadmorskie w jesienno- zimowej szacie. Życzę wspaniałego pobytu. Ania
iwonka-1805
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj Alien ja wyjeżdżam o 6.21 z podlaskiego i na miejscu będę przed godzina 19-sta a będę w ośrodku RAWAR - pierwszy mój wyjazd Pozdrawiam
forumowicz

Iwonka to jesteśmy ok 200 metrów od siebie,ja jestem w Kielczance -Albex
iwonka-1805
Kuracjusz
Kuracjusz

Pewnie Alien żeśmy się już widzieliśmy (obok) po sporo spacerowałam dziś a jutro to znaczy 11-stego mamy w Lechu wieczorek zapoznawczy o godz;18.45 a jak tam u Ciebie w ośrodku?
forumowicz

Ha ha! Dzięki za informacje..Ty wiesz ile gości teraz zjawi się o 18,45 w Lechu by Cię poznać? Ale zawsze można o 15 wpaść do Ikara na fivy.
julinka601
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 08 sie 2011 22:28

Post autor: julinka601 »

Witam i pozdrawiam z Arki w Kołobrzegu. Ja juz jestem trzeci tydzień. Morze jest piekne o każdej porze roku.
iwonka-1805
Kuracjusz
Kuracjusz

To już tydzień jak wróciłam z sanatorium -bardzo mile wspominam ten pobyt dużo spacerów ,mili ludzie no i morze jest piękne każdego dnia inne powietrze super Polecam ,a to że nie w każdym ośrodku jest kafejka czy tańce to nie problem ,co krok są ośrodki gdzie można miło spędzić czas ja byłam w RAWARZE i nie narzekam ( jedzenie bardzo smaczne) Pozdrawiam wszystkich kto przebywał w tym okresie
ODPOWIEDZ