Ciekawe czy niewidzialny dobroczyńca się skusi?
Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...
-
forumowicz
Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...
Ciekawe czy niewidzialny dobroczyńca się skusi?
- Nutka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 20 lut 2015 19:53
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowano: 6 razy
Uroki rzucone na słodkie
-
forumowicz
A szklaną kulę Masz?
Może coś wie o dziwnie znikających postach w ostatnich latach?
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Nutko Ty mnie nie wywołuj do tablicy, bo się może bardzo przyjemnie skończyćNutka pisze: 06 lip 2020 07:52 No, może Andy za tym słodkim,tak nie za bardzo,ale wisienki,toby nie przepuścił![]()
![]()
witajcie po zabiegach.... z mojej strony oczywiście
- Nutka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 20 lut 2015 19:53
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Podziękował: 29 razy
- Podziękowano: 6 razy
Szklana kula się znajdzie Cytrynku,ale w magię znikających postów nie chce się bawić
Są,to są,a jak znikną,to nie ma co sobie gitary zawracać
Życie jest za krótkie,żeby przewracać oczami,że coś zniknęło i jeszcze falą hejtu,to nazywać
- grazynamackowiak
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 11 maja 2014 19:33
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Podziękował: 31 razy
- Podziękowano: 31 razy
Spóżniona jak zawsze
Nutka poranną kawusię ,smakołyki serwuje
Niewidzialny wirus grasuje , posty znikają
Miło gadusiamy ,innymi się nie przejmujemy
Kawusię skradnę i zmykam ,póżniej luknę
Pozdrawiam , miłego dnia
-
forumowicz
To niesamowite, że w tak krótkim czasie wskazują niewidzialnego wirusa.
Już od dawna pożerał nasze posty, a pod koniec żarł zdjęcia i fotki z kawą i ciastem.
Zanim p. Moderator usunie mnie z Forum, bo ja pytałem o szklaną kulę, bo tylko w ten sposób można dowiedzieć się o tym złym forumowiczu, nieopatrznie się zdemaskowałem.
No cóż zatem, w ostatnim słowie przed wyrokiem proszę niekwestionowanego przywódcę, współczesnej dedukcji forumowej, i błyskotliwego umysłu, oraz jego nie mniej zdolnego dedukatora oznaczyć kolejnym słoneczkiem.
Dziękuję również obu Paniom, za ich treściwe posty, jednoznaczne. Jestem zaszczycony, a jednocześnie nie godzien waszego stanu lojalności.
Pane Moderatorze proszę o łagodne potraktowanie małego niegodziwego forumowicza.
Proszę zakopać mnie po szyję w moim własnym bagnie, a świetlistym myślicielom nadać akt wmurowania kamienia węgielnego pod przyszłe pomniki.
I P. Moderatorze, proszę o ujawnienie, tych co wnosili o wycinanie postów w historii Forum.
Bardzo mi przykro, ale nie spodziewałem się, że natrafię na tak znamienitych przedstawicieli tropicieli przestępców.
Z poważaniem
Cytrynek
-
Gość
Nie wchodziłem dziś na forum bo źle się czułem. Teraz jest już lepiej. Muszę rozwiać Wasze domysły. Jestem Wam to winien. To że ktoś zgłosił moderatorowi mój post to fakt. Chodziło o zdjęcie ciasteczek. Pobrałem je z sieci i dokładnie nie sprawdziłem. Zdjęcie było objęte prawami i trzeba było usunąć post. Reakcja Admina była jak najbardziej prawidłowa. Nie można mieć do niego pretensji, w końcu On tu jest dla nas a nie my dla niego.
Za całą zaistniałą sytuację winę ponoszę ja i tylko ja. To prawda że najpierw się zdenerwowałem ale pan Moderator wyjaśnił mi w czym rzecz i teraz już na prawdę najpierw 10 razy sprawdzę zanim raz wstawię. Po wakacjach, jesienią i zimą zacznę wstawiać ponownie zdjęcia Gdyni i Trójmiasta. Uzyskałem pozwolenie na ich publikacje od autorów i ze spokojem pokażę je Wam. Jutro też mnie z rana nie będzie bo mam dniówkę, pokarzę się w środę i przywitam Was po staremu. Pozdrawiam Was Kochani serdecznie i dziękuję za ciepłe od Was słowa.
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
Cytrynku, wirusy to fakt zżerają nie tylko ciastka, ale dosłownie wszystko, co znajdą na swojej drodze,
niestety drogą dedukcji nie uda nam się do końca ustalić, czy to wirus grasujący w sieci
czy też Wirus kochający ciastka i kawę
Muszę się przyznać, że takim chodzącym ciastkowym Wirusem jestem
Z przykrością chciałabym tylko zauważyć, że do tego ciastka i kawy nie zdążyłam się dobrać
najwyraźniej Ktoś mnie wyprzedził
Ysy,
Jesteś Kochany, dziękuję za Twój obszerny wywód, za Twoją gotowość do wyjaśnienia, że ciastka zostały wciągnięte
przez naszego z całym szacunkiem Admina
i okazało się, że nie miałeś do niego prawa
a komu się nie udało musi zaczekać na następną dostawę ciastek z odpowiednią naklejką
Ysy, pomyłki w życiu się zdarzają, ale ta na szczęście nie jest tragedią, więc nie martw się zbytnio.
Najważniejsze, że możemy liczyć na Twoje kolejne zdjęcia zamieszczone na Forum,
a na ciastka też przyjdzie odpowiedni moment
-
Gość
Jeszcze możesz ciacho łyknąć tu
viewtopic.php?f=2&t=9227&start=74270