Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Post autor: forumowicz »

Takie ciacho? :) Myślę, że i Andrzej by się skusił :D
Ciekawe czy niewidzialny dobroczyńca się skusi? :D
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Nie skusi się,bo go rota wirus dopadnie :twisted:
Uroki rzucone na słodkie :twisted: ...w końcu żem czarownica ze świętokrzyskiego :D
forumowicz

No Popatrz, jaki ja nieostrożny jestem :)
A szklaną kulę Masz? :lol:
Może coś wie o dziwnie znikających postach w ostatnich latach? :D
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Nutka pisze: 06 lip 2020 07:52 No, może Andy za tym słodkim,tak nie za bardzo,ale wisienki,toby nie przepuścił :twisted: :lol:
Nutko Ty mnie nie wywołuj do tablicy, bo się może bardzo przyjemnie skończyć ;) :D .... wisienki i "tej" słodkości nigdy nie za wiele :lol:
witajcie po zabiegach.... z mojej strony oczywiście :P , miłego i spokojnego :)
Awatar użytkownika
Nutka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 20 lut 2015 19:53
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Podziękował: 29 razy
Podziękowano: 6 razy

Post autor: Nutka »

Jak tylko przyjemnie,to nad czym tu się zastanawiać :roll: ....trzeba Cię częściej wywoływać Andy :lol: :lol: :lol:

Szklana kula się znajdzie Cytrynku,ale w magię znikających postów nie chce się bawić ;)
Są,to są,a jak znikną,to nie ma co sobie gitary zawracać :roll:
Życie jest za krótkie,żeby przewracać oczami,że coś zniknęło i jeszcze falą hejtu,to nazywać :roll:
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 31 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Dzień dobry :kwiat:
Spóżniona jak zawsze ;)
Nutka poranną kawusię ,smakołyki serwuje :o
Niewidzialny wirus grasuje , posty znikają :roll:
Miło gadusiamy ,innymi się nie przejmujemy :)
Kawusię skradnę i zmykam ,póżniej luknę :)
Pozdrawiam , miłego dnia :kwiat:
forumowicz

Grażynko, myślę że grzeczność wymaga poświęcić trochę wolnego czasu na odpowiedź tak wybitnym przedstawicielom sztuki dedukcji.
To niesamowite, że w tak krótkim czasie wskazują niewidzialnego wirusa.
Już od dawna pożerał nasze posty, a pod koniec żarł zdjęcia i fotki z kawą i ciastem.
Zanim p. Moderator usunie mnie z Forum, bo ja pytałem o szklaną kulę, bo tylko w ten sposób można dowiedzieć się o tym złym forumowiczu, nieopatrznie się zdemaskowałem.
No cóż zatem, w ostatnim słowie przed wyrokiem proszę niekwestionowanego przywódcę, współczesnej dedukcji forumowej, i błyskotliwego umysłu, oraz jego nie mniej zdolnego dedukatora oznaczyć kolejnym słoneczkiem.
Dziękuję również obu Paniom, za ich treściwe posty, jednoznaczne. Jestem zaszczycony, a jednocześnie nie godzien waszego stanu lojalności.
Pane Moderatorze proszę o łagodne potraktowanie małego niegodziwego forumowicza.
Proszę zakopać mnie po szyję w moim własnym bagnie, a świetlistym myślicielom nadać akt wmurowania kamienia węgielnego pod przyszłe pomniki.
I P. Moderatorze, proszę o ujawnienie, tych co wnosili o wycinanie postów w historii Forum.
Bardzo mi przykro, ale nie spodziewałem się, że natrafię na tak znamienitych przedstawicieli tropicieli przestępców.
Z poważaniem
Cytrynek ;)
Gość

Post autor: Gość »

Witajcie Kochani :serce:
Nie wchodziłem dziś na forum bo źle się czułem. Teraz jest już lepiej. Muszę rozwiać Wasze domysły. Jestem Wam to winien. To że ktoś zgłosił moderatorowi mój post to fakt. Chodziło o zdjęcie ciasteczek. Pobrałem je z sieci i dokładnie nie sprawdziłem. Zdjęcie było objęte prawami i trzeba było usunąć post. Reakcja Admina była jak najbardziej prawidłowa. Nie można mieć do niego pretensji, w końcu On tu jest dla nas a nie my dla niego.
Za całą zaistniałą sytuację winę ponoszę ja i tylko ja. To prawda że najpierw się zdenerwowałem ale pan Moderator wyjaśnił mi w czym rzecz i teraz już na prawdę najpierw 10 razy sprawdzę zanim raz wstawię. Po wakacjach, jesienią i zimą zacznę wstawiać ponownie zdjęcia Gdyni i Trójmiasta. Uzyskałem pozwolenie na ich publikacje od autorów i ze spokojem pokażę je Wam. Jutro też mnie z rana nie będzie bo mam dniówkę, pokarzę się w środę i przywitam Was po staremu. Pozdrawiam Was Kochani serdecznie i dziękuję za ciepłe od Was słowa. :serce: :serce: :serce:
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Dobry wieczór,
Cytrynku, wirusy to fakt zżerają nie tylko ciastka, ale dosłownie wszystko, co znajdą na swojej drodze,
niestety drogą dedukcji nie uda nam się do końca ustalić, czy to wirus grasujący w sieci :lol:
czy też Wirus kochający ciastka i kawę :o :lol:
Muszę się przyznać, że takim chodzącym ciastkowym Wirusem jestem :roll: :(
Z przykrością chciałabym tylko zauważyć, że do tego ciastka i kawy nie zdążyłam się dobrać :oops:
najwyraźniej Ktoś mnie wyprzedził :lol: :lol:

Ysy,
Jesteś Kochany, dziękuję za Twój obszerny wywód, za Twoją gotowość do wyjaśnienia, że ciastka zostały wciągnięte :lol: :lol:
przez naszego z całym szacunkiem Admina :o i Moderatora :o , bo Ty nie sprawdziłeś dokładnie zawartości pudełka z ciastkami :lol:
i okazało się, że nie miałeś do niego prawa :twisted: , cóż komu się udało dokonać konsumpcji jest szczęśliwy :P 8-),
a komu się nie udało musi zaczekać na następną dostawę ciastek z odpowiednią naklejką :lol: :lol:
Ysy, pomyłki w życiu się zdarzają, ale ta na szczęście nie jest tragedią, więc nie martw się zbytnio. :serce:
Najważniejsze, że możemy liczyć na Twoje kolejne zdjęcia zamieszczone na Forum,
a na ciastka też przyjdzie odpowiedni moment :kwiat:
Gość

Post autor: Gość »

Andziu :serce: Dziękuję za ciepłe słowa :serce: :kwiat:
Jeszcze możesz ciacho łyknąć tu
viewtopic.php?f=2&t=9227&start=74270
:lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ