Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
malgonia pisze: 28 cze 2020 16:01
Wybieram się do Beskidu w Krynicy od 13 lipca.Dzwoniłam z pytaniem o jedynkę na razie nic nie wiadomo.Biura podróży cały czas organizuja wycieczki, tylko napewno nikt nie może przychodzic z zewnątrz do budynku dlatego nie informuja o wycieczkach ale mozna podejśc do biura podróży i zarezerwować.Z Krynicy są wycieczki do Miskolca, Bardejowa,Muszyny itd....O ZABIEGACH MI POWIEDZIANO ŻE SĄ WSZYSTKIE.Tańcy na pewno nie ma w sanatorium ale są napewno na powietrzu na Górze Parkowej i w kawiarniach.Kamerka przy fontannnie pokazuje że jest dużo ludzi w Krynicy.
Czy w Beskidzie jestes z NFZ???? Pytam bo miałem tam skierowanie z ZUS na 15.03 ale zostało odwołane i pytałem w ZUSie czy już wysyłają odpowiedzieli że nie. Od koleżanki z pracy słyszałem niezbyt dobre opinie o Beskidzie czy to prawda???