Witam Was w sobotę .
Sztani parking w tej chwili kosztuje 170 zł -NFZ a ZUS - 190 zł tak jak pisał nasz Ysy . TV dla ZUS-u to koszt rzędu 60 zł . Odnośnie karty parkingowej to jutro dowiem się w recepcji a może i dziś jak będę wychodziła na zewnątrz

. Dziś obiadek był smaczny ale kolacja - koszmar . Na jednym talerzu trzy kromki chleba , masełko albo Flora , nie patrzyłam bo oddaję koleżance , malutki miniaturowy serek topiony . Drugi talerzyk - spagetti z makaronem i herbata . Zjadłam te już zimne spagetti i koniec . Dobrze , że w pokoju mam jabłka , banany i winogronka

. Ludzie śmieli się a mężczyźni byli niezbyt zadowoleni i wcale im się nie dziwię bo jak chłopisko dobrze zbudowane to wiadomo , potrzebuje więcej .
Janiu

, nie wyobrażam sobie takiej mieszanki zapachów w pokoju ani w łazience , zadusiłoby mnie

pewnikiem . Z początku jak grzyby suszą się to jest fajny zapach ale później niekoniecznie a wiem co mówię bo co roku mam w mieszkaniu ten zapach w porze grzybobrania

.
Ewuniu , teraz już wiesz co i jak , muszę podleczyć narząd ruchu koniecznie bo inaczej sama nie wiem co będzie . Dlatego pytałam o wyjazdy a właściwie o procedury itd... Nie martw się , dbam o siebie jak tylko mogę , dzięki bardzo

. Znów idzie czarna chmura , pewnie lunie a tak dziś było pięknie , słoneczko i od 23-ech do 20-stu st. Pranko mogłam odświeżyć i wysuszyć jak należy w końcu .
Tymczasem na troszkę kończę , obiecałam spotkać się na chwilę z koleżanką . Pozdrawiam wszystkich serdecznie i do miłego

.