Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Byłam w Górniku w ubiegłym roku grudzień 2011 było cudownie , wszystko zasypane śniegiem
A ośrodek jest bardzo ładny , pokoje również ,a personel super Kiedyś tam wrócę
Basen jest obok w Sanvicie
Bardzo dziękuję Wam Wiolu i Leszku-Krzysiu za informacje. Pomogą mi na pewno w wyborze Szczawnica czy Iwonicz. Mam jeszcze jedno pytanko- czy jest gdzie wyjść po zabiegach? Nie ukrywam że lubię tańce,spacery , wycieczki, oraz poznawanie nowych ludzi.
Małgosiu , byłam w Szczawnicy i mimo pięknyh wspomnień chyba nie pojadę tam więcej.
Drugi raz byłam w Iwoniczu i naprawdę polecam Na pewno wrócę tam !!
Małgosiu , byłam w Szczawnicy i mimo pięknyh wspomnień chyba nie pojadę tam więcej.
Drugi raz byłam w Iwoniczu i naprawdę polecam Na pewno wrócę tam !!
W Iwoniczu dużo jest ładnych miejsc ,gdzie można potańczyć , a w Krakowiaku codziennie są fajfy
Natomiast w Szczawnicy jest ładna kawiarnia w Budowlani , albo MALINOWA (PRL) Porażka
Pozdrawiam .
Violu,więc jednak Iwonicz, ta miejscowość bardziej polecasz. Teraz właściwie prawie się zdecydowałam. Oby tylko dopisało towarzystwo! Mam nadzieję,że bliżej wakacji znajdzie się choć jedna osoba ,która też tam będzie jechała. Bardzo dziękuję za pomoc. A może Ty wybierzesz się jeszcze raz do Iwonicza
Witaj Małgosiu Naprawdę polecam , Iwonicz zimą jest piękny ,ale latem z pewnością będzie jeszcze piękniejszy
Zobaczysz przepiękne domy w cudownych kolorach A do jakiego ośrodka wybierasz się ?
Ja bylem bylem w sanatorium Gornik wieczorki taneczne codziennie i calkiem fajne i mila atmosfera.Jest w Iwoniczu pare knajpek ,miedzyinnymi Krakowiak ale jakos nie przypadl mi do gustu.A sam iwonicz slicznie polozony i ma swoj urok.Coz jesli tam sie wybierasz zycze milego pobytu
Violu i Leszku-Krzysztofie dziękuje jeszcze raz za pomoc i informacje. Cieszę sie,że macie takie fajne wspomnienia z Iwonicza. Mam możliwość wyboru miejsca i sanatorium gdzie chcę jechać. Dlatego prosiłam o pomoc. Wybrałam dzięki Waszej pomocy Iwonicz i sanatorium Górnik. Liczę tylko na to,że odezwie sie ktoś ,kto w lipcu też będzie jechał do Iwonicza.