KORMORAN w Kołobrzegu

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 25 razy

Re: KORMORAN w Kołobrzegu

Post autor: Zosia »

O jak miło Cię "zobaczyć" MegiMar :D Na pewno spotkamy się jeszcze nie raz . Buziaki :kwiat:
MegiMar
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 gru 2017 03:41
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: MegiMar »

Dziękuję Zosiu i ja taką żywię nadzieję😊a nawet złożyłam wniosek do NFZ, jeszcze czeka w kolejce do uzupełnienia dokumentacji medycznej i nie wiem, czy to ja miałabym uzupełnić, tę dokumentację, czy wniosek oczekuje na decyzję balneologa? Jednakowoż poczekam cierpliwie czas jakiś, pozdrawiam, bardzo sympatyczną koleżankę i jakby co, czekam w Kołobrzegu 🌊☀️😘
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Na Twoim miejscu zadzwoniłabym do funduszu i zapytała , bo to z pewnością chodzi o jakieś uzupełnienie wniosku przez lekarza i może dobrze by było go
przypilnować .
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

A co Kołobrzegu ..... już bym jechała z powrotem :lol: a tu .... trzeba siedzieć w domu :cry: Może na wiosnę ... ale też czekam na sanatorium , choć teraz chciałabym chyba jak najpóźniej . Pozdrawiam :kwiat:
MegiMar
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 15 gru 2017 03:41
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: MegiMar »

Zosia pisze: 02 paź 2020 14:18 Na Twoim miejscu zadzwoniłabym do funduszu i zapytała , bo to z pewnością chodzi o jakieś uzupełnienie wniosku przez lekarza i może dobrze by było go
przypilnować .
Zosiu, bardzo dziękuję za poradę, w poniedziałek zajmę się tym niezwłocznie, buziaki 😘
ODPOWIEDZ