Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dziekuje za podpowiedź, jutro pojadę do innego punktu, bo w tym co dziś.. mocno niemiły personel chyba obrażony na wszystkich za warunki w jakich pracuje
Magdala50 ja również boryka się z problemem wykonania testu ponieważ nie ma mnie w systemie a wyjazd w poniedziałek wieczorem pobyt od 6.10 .Zgłosiłam telefonicznie na wskazany numer w skierowaniu w dniu 28.09 pani przyjęła podałam swój nr tel. 30.09 poszłam wykonać test odp.za wcześnie 6 dni przed wyjazdem OK. Wybrałam się dziś rano info w punkcie pobrań nie ma pani w systemie . Prubuje się dodzwonić na podany nu do Swarozyca niestety bez rezultatu. Pewnie nici z wyjazdu a szkoda
Bonia to faktycznie niefajna sprawa, bo czasu już prawie nie ma
Gdyby dziś się udało zrobić, to wynik na poniedziałek powinien być, tylko ten stres czy się pakować czy nie
Obyś zdążyła
Uffff udało się jestem w systemie wykonałam test .
Olikk masz rację
Poczkam na wynik pewnie do poniedziałku ,pakować się pomalenku będę a w poniedziałek dopiero kupie bilet dam rade oby tylko wynik testu był OK.Magda życzę powodzenia. I oby jak najmie stresu
pozdrawiam
SUPER
Będzie dobrze
Ja też mam problem, bo wyjazd rano w poniedziałek a mąż ma coraz większy rumień po ukaszeniu kleszcza pomimo antybiotyków
Boimy się że nas wrócą do domu
Na razie to wiem że nic nie wiem. W drugim punkcie pani twierdzi, że nie ma możliwości dopisania na podstawie skierowania, ale kolejna, po wczorajszym panu, mówi, że to może za wcześnie. A do sanatorium dodzwonić się ciągle nie można. Bonia, pojawiłaś się w systemie po prostu czy udało Ci się dodzwonić ??
Ewasz też o tym pomyślałam
Właśnie jestem po rozmowie z pielęgniarką ( prawdopodobnie ... )
Mam dzwonić w poniedziałek rano (gdyby nie było poprawy) i raz jeszcze przedstawić problem osobie, która może więcej powiedzieć na ten temat.
Podobno jest możliwość spóźnić się do trzech dni w wyjątkowych sytuacjach.
Zrozumiałam, że podobnych opóźnień może być więcej z powodu problemów kovidowych.
Podobny przypadek miał mój mąż, mianowicie dostał potwornej wysypki nie wiadomo z jakiej przyczyny wieczorem przed wyjazdem. Pojechaliśmy na SOR. Dostał leki i zakaz wyjazdu. Dalsza kontrola u rodzinnego. Zadzwonił do ośrodka, pani spytała jak długo może trwać leczenie. Będą na Niego czekać do 3 dni i umówili się, że da odpowiedź po konsultacji z lekarzem. Na szczęście po tych 3 dniach minęło, pani doktor wypisała zaświadczenie, że może odbyć kurację. Bardzo przydała się karta z SOR-u jak i zaświadczenie z ośrodka. Za te dni nie policzono kosztów dopłaty ani klimatycznego ale trzeba się o to stanowczo upomnieć. Wszak opóźnienie miało znamiona wyższej konieczności bez winy kuracjusza tzn. wypadek losowy. Muszą to uznać.
Powodzenia i zdrówka
Magda50, a dlaczego dzwonisz do Swarożyca, jak tam się nie możesz dodzwonić.
Dzwoń do Zarządu Uzdrowiska Świnoujście lub na ich infolinię, bo Swarożyc należy właśnie do tej Spółki Akcyjnej i oni zarządają wszystkimi obiektami.
Tam uzyskasz pomoc i informację, a jeden dzień możesz się spóźnić, bo to nie Twoja wina, że Cię nie ma w systemie.
Walcz do końca i nie daj się, bo Ci przepadnie skierowanie.