Koronawirus rodem z Państwa Środka ...
- Andrzej1958
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 23 maja 2018 19:18
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 8 razy
- Podziękowano: 28 razy
-
Gość
Re: Koronawirus rodem z Państwa Środka ...
Pamiętajcie o tym, że nie można myśleć o sobie, cały tydzień myślenia o mamie, o ludziach, z którymi miałam kontakt to i przynajmniej) obciąża psychikę).
Pozatym.... idę z powrotem do łóżka nogi nie chcą mnie nosić...
Uważajcie na siebie, wszyscy bez wyjątku, choróbsko nie patrzy na przyjaciół ani wrogów.
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Codziennie odnotowujemy nowe smutne rekordy
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Majeczko kochana , trzymaj się cieplutko , dbaj o siebie w miarę możliwości , nie forsuj się i staraj się myśleć pozytywnie . Może słaba to pociecha ale zobaczysz - będzie dobrze . Zdrowia Tobie i całej rodzinie , buziole , trzymam mocno kciukiforumowicz pisze: 10 paź 2020 08:44 Dziękuję wszystkim. :nie śpię kolejną noc i tak myślę, że w końcu będzie lepiej no i ta obawa o domowników. Też mają ns bank. Z objawów dla głównie paskudny i nie do ogarnięcia ból głowy, taki dziwny, suchy kaszel, bardzo w piersiach boli, całkowicie nie czuję smaku węchu (no słodycze idą w kąt). temperatura w miarę nie przekroczyła 38. No i takie ogólne "rozbicie".
Pamiętajcie o tym, że nie można myśleć o sobie, cały tydzień myślenia o mamie, o ludziach, z którymi miałam kontakt to i przynajmniej) obciąża psychikę).
Pozatym.... idę z powrotem do łóżka nogi nie chcą mnie nosić...
Uważajcie na siebie, wszyscy bez wyjątku, choróbsko nie patrzy na przyjaciół ani wrogów.
- ewaryz
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 10 mar 2019 11:51
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
- dani888
- Super Kuracjusz

- To_ja_Jowita
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 sty 2017 22:02
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 4
U mnie było dokładnie tak jak mówisz, młodsi nie byli wpuszczani do sklepu w godz. 10-12, a wszyscy po 65 roku życia robili zakupy tak jak im pasowało, przez cały dzień. Uważam, że niech mają swoje przywileje, ale niech będą przepuszczani na początek kolejki jak kobiety w ciąży, ale jak młodszy może wcześniej iść do sklepu to niech ma możliwość kupić.dani888 pisze: 10 paź 2020 17:05 Przed chwilą wyczytałam , że od 15-ego października wracają godziny dla seniorów tak jak było wcześniej . Między 10-tą a 12-stą seniorzy w wieku 60 lat będą robili zakupy . Z tego co pamiętam to u nas seniorzy robili zakupy przez cały dzień , kiedy tylko sobie zażyczyli i dla całkiem sporo osób , zwłaszcza pracujących było to dużym problemem . Kolejki stały na zewnątrz i czekało się na wejście do sklepu , apteki czy na pocztę nawet ponad godzinę . A w wyznaczonych godzinach dla seniorów młodsi nie mogli wejść nigdzie bo po prostu nie wpuszczano . Co Wy sądzicie o tym ?
Sama miałam taką sytuację, że nie było nikogo w sklepie a ekspedientka mi nie sprzedała towaru bo była godzina 11, kazała mi przyjść po 12.
- dani888
- Super Kuracjusz

Wygląda na to , że trzeba zrywać się świtem albo robić zakupy po południu a wtedy praktycznie prawie niczego nie ma bo rozkupione