Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
mario63 pisze: 23 paź 2020 15:39
to może na wzór fitness klubów - sanatoria powinny zmienić nazwy na Parafia Krynica, Parafia Kołobrzeg czy Parafia Ciechocinek????!..., pozdrawiam....
Ja dodam .. parafia Świnoujście ... i jestem ZA , i nawet nie przeciw
Witam byłam w marcu w sanatorium w momencie gdy rozpoczął się covidek. Oczywiście turnus został skrócony. W moim przypadku tylko o 4 dni. Ale przez 12dni byliśmy zamknięci w ośrodku bez możliwości wychodzenia na zewnątrz. Więc chyba lepiej aby w tym momencie z wyjazdu zrezygnować niż jechać i siedzieć 3 tygodnie w pokoju. Uwierzcie można dostać [cenzura]...gdy Twoj pobyt wyglada: na zmiane zabiegi i pokój, pokój i zabiegi. Poczekajcie może to zawieszenie nie potrwa długo. Zycze dużo cierpliwości i abyście jak najszybciej mogli jechać do swoich przydzielonych uzdrowisk.
No chyba jeszcze w międzyczasie posiłki ?
Taki żarcik, no może i nie bardzo na miejscu .
Też bym nie chciał przesiedzieć 3 tygodni w pokoju, chyba że byłbym mocno zdesperowany.
No fakt zapomniałam o posilkach . W pokojach też nie można było się spotykać na " ploteczki". Na terenie ośrodka była kawiarenka ale cóż z tego była zamknięta. Na szczęście byłam w pokoju 2osobowym więc dotrzymywalysmy sobie towarzystwa. Plusem był sklepik na terenie A w nim dobre zaopatrzenie ale tylko z piwem no i oczywiście warzywa owoce ciasta prasa kosmetyki pamiątki. Pozdrawiam
....oj to tylko współczuć!!..., miałem jechać od 27.10. do Krynicy ( od marca 4 termin!....) i rozmowie tel poinformowano mnie, że na obiekcie chodzenie w maseczkach i można wychodzić...., ale to już historia!!....
Ha ha można się przyzwyczaić do takiej formy spędzania czasu . Ale gdy dowiedzialysmy się, że musimy opuścić ośrodek to pakowanie walizek było super błyskawiczne. Ja ktora robi to kilka dni, tym razem wykonałam w pół godziny.