Paczka z Olecka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Paczka z Olecka

Post autor: dani888 »

Oj , dziewczynki , to naprawdę musiałyście być niegrzeczne oprócz Dusi :lol: :lol: .
Mój Mikołaj opóźni się do jutra ale poczekam .
Duśka , już mi lepiej choć jeszcze troszkę jestem osłabiona , dzięki za troskę :serce: .
Jak jutro u Ciebie z czasem ? Masz jakieś plany wyjściowe ?
Balbina79
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2018 16:14

Post autor: Balbina79 »

Dzień dobry :serce:
Na Warmii wieje już trzeci dzień, mało głowy nie urwie.
Czas na drugą kawę, ktoś chętny?
Balbina79
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 17 gru 2018 16:14

Post autor: Balbina79 »

Ja niestety byłam niegrzeczna więc Mikołaj wielkim łukiem mnie ominął :(
Awatar użytkownika
ANDY12345
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 maja 2018 11:42
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 3
Podziękował: 4 razy

Post autor: ANDY12345 »

Na pewno ? zobacz do skrzynki :)
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Dzień dobry :D
U mnie dalej wieje i choć słoneczko świeci to nie jest przyjemnie, wróciłam z rehabilitacji, czas na zakupy, czekałam tylko jak minie godzina S.
Miłego dnia 🌞
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 255 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

A ja się Alutko przyznam , że kiedyś zapomniałam o godzinie S i wlazłam z mężem , mąż to już S :lol: :P sklep pusty , zorientowałam się już w srodku , że jest po 10-ej ... myślałam , że umre ze strachu :? a mąż się jeszcze ze mnie nabijał i straszył mandatem :evil: tylko za co :?: :o w markecie było może z 10 osób ....
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

dani888 pisze: 06 gru 2020 19:20 Oj , dziewczynki , to naprawdę musiałyście być niegrzeczne oprócz Dusi :lol: :lol: .
Mój Mikołaj opóźni się do jutra ale poczekam .
Duśka , już mi lepiej choć jeszcze troszkę jestem osłabiona , dzięki za troskę :serce: .
Jak jutro u Ciebie z czasem ? Masz jakieś plany wyjściowe ?
Dani...co masz na myśli? Plany na kiedy?
Duszyczka
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 paź 2018 19:17
Podziękowano: 8 razy

Post autor: Duszyczka »

alutka 114 pisze: 07 gru 2020 12:06 Dzień dobry :D
U mnie dalej wieje i choć słoneczko świeci to nie jest przyjemnie, wróciłam z rehabilitacji, czas na zakupy, czekałam tylko jak minie godzina S.
Miłego dnia 🌞
My dwukrotnie wleżliśmy na samym początku. Są to nasze godziny załatwiania różnych spraw "na mieście " kiedy mąć ma na popołudnie do pracy.Wcześniej pozałatwialiśmy i w drodze powrotnej oczywiście zakupy. Zadtanawialismy się w obu przypadkach z jakiego powodu ludzie i ochrona tak dziwnie na nas zerkają.Kiedy już miałam pół kosza zakupów.skojarzyliśmy sytuację.Nie wiedziałam co robić. Czy rozpakowywać zakupy czy szybko w połowie kupionych rzeczy iść do kasy szybko .Zrobiłam w obu przypadkach to drugie gdyż mąż poszedłby do pracy bez kanapki.Czułam się jak przestępca. :mrgreen:
Wczoraj na zakupach z kolei. po sklepie krążyła mama z córką. Obie bez masek. i przyłbic.Wszyscy strzelali na nich oczami.My również. Kobiety krążyły od stoiska do stoiska spacerkiem tu i ówdzie przystając.(Kupiły mega wielki kosz alkoholu.)Kilku ludzi zwrociło im uwagę.Matka ostro odpyskowtwała im się. Że maski ich nie dotyczą.Zwrociłam uwagę ochronie.Ten tylko podszedł do nich i powiedział o nakazie noszenia maski.One mu jak zwykle innym odpowiedziały.Ochroniarz potem mi tłumaczył się. że nie ma prawa żadnej kontroli.Nawet nie ma prawa rządać okazania zwolnienia z noszenia masek.Bezsensowne ...
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 255 razy
Podziękowano: 137 razy

Post autor: GIENIA »

To prawda Duszyczko ... ochroniarz nic nie może :roll: ... noo , jedno co może to zwrócić uwage odnośnie maseczki , i jeszcze moze zadzwonić na policję .... tyle , że zanim policja przyjedzie kupujacych dawno nie będzie , bo ochrona nie ma prawa Ich zatrzymać , a policjanci się złoszczą na takie wezwania ... zatem ochrona nie wzywa i kółko się zamyka .... masz rację ... bezsensowne ..
Awatar użytkownika
alutka 114
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 22 gru 2018 19:01
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: alutka 114 »

Zgadza się, na niektórych ludzi nic nie działa, chodzą bez maseczek, do tego po zwróceniu uwagi jeszcze pyskują. Jeżeli ktoś kto nie jest seniorem wejdzie do sklepu między 10-12 dziewczyny grzecznie zwracają uwagę, że nie obsłużą, wiem bo sąsiad mi mówił, że zapomniał, ale ucieszył się, że jeszcze młodo wygląda :D
ODPOWIEDZ