Poza tym nie spamiętałam tak od razu ich wszystkich
Sanatorium miłości
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Re: Sanatorium miłości
Poza tym nie spamiętałam tak od razu ich wszystkich
-
Gość
Faworytów jeszcze brak..ale w takich spotkaniach widać od razu czy nawiąże się nić porozumienia i zaiskrzy czy nogi poderwą się do... ucieczki
Fajne kobitki, z każdą chyba byłoby mi po drodze...
Panowie hmmm...mam jednego antyfaworyta...zawsze taki agent być musi.
I... szalenie się cieszę, że nie muszę szukać drugiej połowy...ona jest tam gdzie powinna czyli że mną.
A największym atutem programu jest Polanica moja ulubiona miejscówka na wypady.... kolejny już niebawem.
- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
Chamaderze i jak Ci się podobał pierwszy odcinek ?
Pozdrawiam , jutro obowiązkowo skoki i ,,Sanatorium miłości "
-
Chamader
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2017 16:44
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 7
Ciekawi ludzie , o różnych temperamentach i zainteresowaniach.
Czas pokaże jak się rozwinie akcja..... chyba będzie ciekawa ta edycja.
Pozdrawiam....
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Staż sanatoryjny: 21
Jak się potoczą losy uczestników zobaczymy już wkrótce. Kolejny odcinek dziś wieczorem
- To_ja_Jowita
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 sty 2017 22:02
- Staż sanatoryjny: 4
Jeśli chodzi o kobiety to oczywiście Halinka jest chyba najsympatyczniejsza, jestem fanką Halinki
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Oczywiście chciałem zobaczyć w TV jak pokazywana jest Polanica co się zmieniło co nowego.
Troszkę się zawiodłem .
Pokazano Wielką Pieniawę niby pokazano pokoje ,ale pytanie do Bywalców czy były to pokoje sanatoryjne czy raczej dla gości Komercyjnych.
Pokazano Park szachowy niewątpliwie atrakcje .
Ale zawiodłem się gdy Pojawiły się wizyty od Znanej Pani Doktor ( Miałem przyjemność sugerować zabiegi - i była skora )
Okazało się że Bardzo duzy % Kuracjuszy programu jest ZDROWYCH w poprzednich odcinkach Osoby miały jakieś schorzenia a tutaj chyba 6 czy 7 Osób
Stwierdziło że JEST ZDROWYCH i do Lekarza nie chodzi.
Czyli chodzi o tzw Randkowanie ok
Chyba że taki jest zamysł autora
Była też pokazana Tańc Buda w Polanicy i co Najważniejsze chyba nie było czuć tego dymu papierosowego .
Lokal Był pusty i chyba nieźle wywietrzony .
Bo gdy ja miałem przyjemność tam być z Koleżanką Forumową to była Siekiera od Dymu.
Co do uczestników trudno się wypowiadać gdy obserwuje się kogoś przez 1-2 minutę
Można oceniać tylko względy zewnętrzne ogólne
Najlepiej to mi się potańcówka podobała i chyba uczestnikom również, ale chyba w tych marynarkach to Panowie rozgrzani byli, oj, chyba porządnie byli rozgrzani
Koledzy Forumowi chyba wiedzą o czym myślę
Czekam na następny odcinek i zobaczę czy się pomyliłem z pierwszymi wyborami czy też nie, podzielę się tym na Forum, gdyby oczywiście ktoś o to chciałby mnie zapytać
- darek
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 16 lut 2012 20:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 13 razy
- Podziękowano: 84 razy
Pierwszy na tzw Piwie -ale co nie ukrywam i opisywałem jako relację z pobytu przeraził mnie ten wszędobylski zapach bardzo tanich papierosów .
Za pierwszym razem wytrzymałem nie całe Piwo
Fakt kiedyś na forum była polemika jak powinien iść na FIVE czy Dancing mężczyzna .
Pytanie czy to był Dancing czy może bardziej FIVE mimo że wieczorem.
Bo jak bywalcy wiedzą Pan zapodający muzykę w stosunku 70 do 30 odtwarza z płyt a resztę improwizuje Prawdopodobne uzależnione od Towarzystwa.
Osobiście RACZEJ bym na tańce nigdy nie wybrał się w Garniturze .
Preferowałbym raczej Marynarkę plus spodnie w odmiennym kolorze ale to kwestia wyboru -PLUS to co się bierze z domu.
A co do drugiego mego pobytu w tym lokalu fakt trafiłem że był to dzień zmian turnusów to i ludzi było mniej a i wentylacja była to nie ukrywam że Koleżanka dała mi wycisk i koszulę szło wykręcać -pomimo środków przeciwpotnych.
Mogę Ci Zenku powiedzieć że Był OGIEŃ rozgrzała do maxa obawiałem się jedynie aby nie zatrzeć silnika