Sanatorium miłości

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Re: Sanatorium miłości

Post autor: dani888 »

Faworytów jeszcze nie mam ale podoba się mi Halinka , Krysia , Władek a czas pokaże .
Poza tym nie spamiętałam tak od razu ich wszystkich :lol: :lol: . Nie te lata....
Gość

Post autor: Gość »

Dani ja właśnie sobie na vod obejrzałam... pewnie po 3 odcinku imiona zapamiętam.☺️
Faworytów jeszcze brak..ale w takich spotkaniach widać od razu czy nawiąże się nić porozumienia i zaiskrzy czy nogi poderwą się do... ucieczki
Fajne kobitki, z każdą chyba byłoby mi po drodze...
Panowie hmmm...mam jednego antyfaworyta...zawsze taki agent być musi. 😏
I... szalenie się cieszę, że nie muszę szukać drugiej połowy...ona jest tam gdzie powinna czyli że mną.💕
A największym atutem programu jest Polanica moja ulubiona miejscówka na wypady.... kolejny już niebawem.
Chamader
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2017 16:44
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chamader »

Własnie leci powtórka ..... program 1 TVP
SANATORIUM MIŁOŚCI>>>>!!!
Awatar użytkownika
dani888
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2019 20:15
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: dani888 »

Majeczko , sama często oglądam na Vod jeśli nie obejrzę w TV :) . A swojego ,,anty " pewnie też będę miała tyle , że potrzebuję troszkę czasu choć często pozory mylą . Ale już tak mamy , jednych lubimy a innych nie .
Chamaderze i jak Ci się podobał pierwszy odcinek ?
Pozdrawiam , jutro obowiązkowo skoki i ,,Sanatorium miłości " :serce: :D .
Chamader
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 12 lis 2017 16:44
Staż sanatoryjny: 7

Post autor: Chamader »

<< dani888>> właściwie teraz jestem na etapie poznawania uczestników...
Ciekawi ludzie , o różnych temperamentach i zainteresowaniach.
Czas pokaże jak się rozwinie akcja..... chyba będzie ciekawa ta edycja.
Pozdrawiam....
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Chamaderze - może się okazać, że trzeci sezon "Sanatorium miłości " przyniósł miłość i szczęście naszej ulubionej Pani Prowadzącej :serce:
Jak się potoczą losy uczestników zobaczymy już wkrótce. Kolejny odcinek dziś wieczorem :D
Awatar użytkownika
To_ja_Jowita
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 22:02
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: To_ja_Jowita »

Moim faworytem jest Andrzej, po drugim odcinku wygląda na to, że wzbudza zainteresowanie u kilku pań i pewnie z tego powodu możemy spodziewać się zasmucenia na kilku twarzach.
Jeśli chodzi o kobiety to oczywiście Halinka jest chyba najsympatyczniejsza, jestem fanką Halinki
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Pozwoliłem sobie i Ja na zobaczenie tak reklamowanego odcinka.
Oczywiście chciałem zobaczyć w TV jak pokazywana jest Polanica co się zmieniło co nowego.
Troszkę się zawiodłem .
Pokazano Wielką Pieniawę niby pokazano pokoje ,ale pytanie do Bywalców czy były to pokoje sanatoryjne czy raczej dla gości Komercyjnych.
Pokazano Park szachowy niewątpliwie atrakcje .

Ale zawiodłem się gdy Pojawiły się wizyty od Znanej Pani Doktor ( Miałem przyjemność sugerować zabiegi - i była skora )
Okazało się że Bardzo duzy % Kuracjuszy programu jest ZDROWYCH w poprzednich odcinkach Osoby miały jakieś schorzenia a tutaj chyba 6 czy 7 Osób
Stwierdziło że JEST ZDROWYCH i do Lekarza nie chodzi.

Czyli chodzi o tzw Randkowanie ok
Chyba że taki jest zamysł autora

Była też pokazana Tańc Buda w Polanicy i co Najważniejsze chyba nie było czuć tego dymu papierosowego .
Lokal Był pusty i chyba nieźle wywietrzony .

Bo gdy ja miałem przyjemność tam być z Koleżanką Forumową to była Siekiera od Dymu.

Co do uczestników trudno się wypowiadać gdy obserwuje się kogoś przez 1-2 minutę
Można oceniać tylko względy zewnętrzne ogólne
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Darek masz rację, ale mnie z tego "Sanatorium Miłości" to chyba trzy Panie uwiodłyby i to szybko, a co chodzi o Panów to nie będę się wypowiadał, bo nie w moim typie :lol: :lol:
Najlepiej to mi się potańcówka podobała i chyba uczestnikom również, ale chyba w tych marynarkach to Panowie rozgrzani byli, oj, chyba porządnie byli rozgrzani :D
Koledzy Forumowi chyba wiedzą o czym myślę :oops: :P
Czekam na następny odcinek i zobaczę czy się pomyliłem z pierwszymi wyborami czy też nie, podzielę się tym na Forum, gdyby oczywiście ktoś o to chciałby mnie zapytać :oops: :D
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

W tym lokalu miałem przyjemność być 2 x
Pierwszy na tzw Piwie -ale co nie ukrywam i opisywałem jako relację z pobytu przeraził mnie ten wszędobylski zapach bardzo tanich papierosów .
Za pierwszym razem wytrzymałem nie całe Piwo

Fakt kiedyś na forum była polemika jak powinien iść na FIVE czy Dancing mężczyzna .
Pytanie czy to był Dancing czy może bardziej FIVE mimo że wieczorem.
Bo jak bywalcy wiedzą Pan zapodający muzykę w stosunku 70 do 30 odtwarza z płyt a resztę improwizuje Prawdopodobne uzależnione od Towarzystwa.

Osobiście RACZEJ bym na tańce nigdy nie wybrał się w Garniturze .
Preferowałbym raczej Marynarkę plus spodnie w odmiennym kolorze ale to kwestia wyboru -PLUS to co się bierze z domu.

A co do drugiego mego pobytu w tym lokalu fakt trafiłem że był to dzień zmian turnusów to i ludzi było mniej a i wentylacja była to nie ukrywam że Koleżanka dała mi wycisk i koszulę szło wykręcać -pomimo środków przeciwpotnych.

Mogę Ci Zenku powiedzieć że Był OGIEŃ rozgrzała do maxa obawiałem się jedynie aby nie zatrzeć silnika :P
ODPOWIEDZ