Sanatorium miłości
Re: Sanatorium miłości
Hipokryt, nie wiem co masz na myśli, ale sądzę, że nie jesteś składakiem
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
Faktycznie, tych obok nas to nie widać
Z dużym zainteresowaniem będę śledzić losy Pana Edwarda, który może jeszcze nas nie jednym zaskoczyć.
- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Staż sanatoryjny: 21
Nie wiem, czym Was zachwycił Pan Edward
Mnie on "nie rusza", bo od wczoraj ktoś inny mnie zainteresował w innym programie o szukaniu miłości
Zachwycił mnie wczoraj pewien uczestnik innego programu w konkurencyjnej stacji p.t. "Chłopaki do wzięcia"
- To_ja_Jowita
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 sty 2017 22:02
- Staż sanatoryjny: 4
A wracając do "sanatorium miłości" to myślę, że Edward już dzisiaj trochę zmieni swoje zachowanie, ogarnie się chociaż trochę.
Ciekawi mnie jak panie między sobą "podzielą" się Andrzejem i na którą z pań zdecyduje się w końcu Zbyszek.
A kibicuję Władysławowi i Jadzi, wygląda na to że nadają na podobnych falach ... trzymam kciuki za nich
-
Gość
No cóż... niestety ja bym tam kandydata nie znalazła... mentalnie najbliżej mi do Pana kochającego jeziora. I pasuje do Jadzi. Mam nadzieję, że ich relacja się utrzyma...
Pozatym kwiaty w tym odcinku zachwyciły mnie ogromnie...w tym wszystkim zimna Krysia i mało ogarnięty jeżeli chodzi o kobiety Edzio nieco mniej. Nie przepadam za kobietami mimozami wymagającymi ciągłej adoracji. Edzio no cóż...minuta i dwa kroki w tył. Męska masakra przy moim charakterze.
- To_ja_Jowita
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 27 sty 2017 22:02
- Staż sanatoryjny: 4
Może którejś pań uda się zmienić zimnego Wiesława i zdecyduje się spróbować z jakąś ..
Zobaczymy za tydzień ..........
Ale jakoś mało się dzieje w tych odcinkach