Sanatorium miłości

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Re: Sanatorium miłości

Post autor: Hipokryt »

.... czyli byłby facet prawie jak ja :lol:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Jowita, poskładać i jeden by wyszedł😳🤔, przecież to nie inwalidzi tylko Chłopy do wzięcia :oops: :P
Hipokryt, nie wiem co masz na myśli, ale sądzę, że nie jesteś składakiem 8-) :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Szanowny Zenku - mam na myśli fakt, ze uczestnicy naszego ulubionego serialu są takimi samymi normalnymi ludźmi, jakich często mijamy na ulicy blisko siebie :D Na pewno takich trudniej zauważyć, niż tych widocznych na ekranie ;)
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hipokryt, najważniejsze, że mamy zajęcie i po każdym odcinku mamy o kim pogadać :oops: 8-)
Faktycznie, tych obok nas to nie widać :o , ale też jak nam się języki rozwiążą to też niezłe historie wychodzą ;) :lol: :lol:
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Hipokryt moim zdaniem w dzisiejszym odcinku "Sanatorium Miłości" dopiero zacznie wszystko się rozkręcać, a wspólnie spędzony czas i wyjazdy mogą dopiero niektórym oczy otworzyć 8-)
Z dużym zainteresowaniem będę śledzić losy Pana Edwarda, który może jeszcze nas nie jednym zaskoczyć.
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Zenek - oby się tylko nie "rozkręciły" te dwa piękne kampery, którymi podróżowali nasi ulubieni bohaterowie :lol:
Nie wiem, czym Was zachwycił Pan Edward :?: Być może dowiemy się dziś wieczorem :?:
Mnie on "nie rusza", bo od wczoraj ktoś inny mnie zainteresował w innym programie o szukaniu miłości :serce:
Zachwycił mnie wczoraj pewien uczestnik innego programu w konkurencyjnej stacji p.t. "Chłopaki do wzięcia" :lol:
Awatar użytkownika
To_ja_Jowita
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 22:02
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: To_ja_Jowita »

A mnie "chłopaki do wzięcia" denerwują ,takiej głupoty nie da się spokojnie oglądać, w głowie się nie mieści, że tacy ludzie istnieją ...

A wracając do "sanatorium miłości" to myślę, że Edward już dzisiaj trochę zmieni swoje zachowanie, ogarnie się chociaż trochę.
Ciekawi mnie jak panie między sobą "podzielą" się Andrzejem i na którą z pań zdecyduje się w końcu Zbyszek.
A kibicuję Władysławowi i Jadzi, wygląda na to że nadają na podobnych falach ... trzymam kciuki za nich
Gość

Post autor: Gość »

Jakiś taki nijaki ten odcinek...Ani mi szkoda, ale czy warto?
No cóż... niestety ja bym tam kandydata nie znalazła... mentalnie najbliżej mi do Pana kochającego jeziora. I pasuje do Jadzi. Mam nadzieję, że ich relacja się utrzyma...
Pozatym kwiaty w tym odcinku zachwyciły mnie ogromnie...w tym wszystkim zimna Krysia i mało ogarnięty jeżeli chodzi o kobiety Edzio nieco mniej. Nie przepadam za kobietami mimozami wymagającymi ciągłej adoracji. Edzio no cóż...minuta i dwa kroki w tył. Męska masakra przy moim charakterze.
Awatar użytkownika
To_ja_Jowita
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 sty 2017 22:02
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: To_ja_Jowita »

Majka też po tym odcinku szkoda mi Ani, ale czas pokaże, która z nich bardzie pasuje do Zbyszka, dajmy szansę również Janeczce.
Może którejś pań uda się zmienić zimnego Wiesława i zdecyduje się spróbować z jakąś ..
Zobaczymy za tydzień ..........

Ale jakoś mało się dzieje w tych odcinkach
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Sloneczko »

Najlepszy w tym odcinku był Wiesiek-tam nie ma kobiety dla niego i pozamiatane. ;)
ODPOWIEDZ