Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Re: Dzień dobry... Forum Nasze Sanatorium. Rozmowy dzień i noc...Razem...

Post autor: RudaAndzia »

Dobry wieczór na Dzień dobry,
Wrrrr...., brrrr..., uaaa, auuu,
Majko, Forum nie ma ram określonych i tak dowolność formy i rozmów tu panuje, każdy kiedy i gdzie ma ochotę może kilka słów napisać. Złośnicą mogę też pobyć przez chwilę. Emotikonki są zabawą tak jak nasze wejścia na Forum, można gadać godzinami i grać swoje role doskonale, ale czy o takie role tutaj na Forum nam chodzi, chyba raczej nie, chociaż kto to wie... Moim celem jest zapewnienie sobie swobodnej formy wypowiedzi, zmierzenia się z humanistami, którzy niesamowitą atmosferę stwarzają swym niepowtarzalnym humorem. A moje krótkotrwałe pobyty są kaprysem spowodowane, bo kapryśne ze mnie stworzenie. Jasność, wyrazistość, przejrzystość dla mnie nie do opanowania. Umiejętności takich nie posiadam. Pora jest zbyt późna, by moją osobą się zajmować, bo tematów tu na Forum jest tak wiele, że lepiej będzie jeśli sobie w nich pogadamy, zamiast tracić czas niepotrzebnie na moją i Zenka osobę. Można wątek o mnie i o Zenku ciągle ciągnąć, ale po co, skoro i tak każdy, co chce to sobie pomyśli, więc ten wątek weekendowy uważam za zamknięty. Jeszcze trochę tu pobędę i zapewniam Wszystkich uroczyście, że poszukam sobie z pewnością już niedługo innej rozrywki, bo nie mam zamiaru nikomu tu w niczym przeszkadzać :mrgreen:
Sądzę, że i Zenek przychyli się do mojego zdania, bo bardzo jesteśmy do siebie podobni w swych wypowiedziach, ale to i tak nie ma żadnego znaczenia.
Życzę Wszystkim dobrej zabawy i spokojnej nocy 🌙🌃🎄⛄
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

🤐😵🥴🤕🤮😠😫😈
ZenekM197
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 27 cze 2020 20:53
Oddział NFZ: Podkarpacki

Post autor: ZenekM197 »

Dzień dobry,
Wszystkich maruderów i tym, co wiecznie innymi się zajmują chcę tylko krótko poinformować: NIE MAM ZAMIARU Z FORUM REZYGNOWAĆ!!! Nie będę się jak Ruda rozpisywać, bo i po co!!! Ruda, a Ty się tak nie przejmuj i nie przesadzaj z tym odejściem z Forum, bo kto serduszka będzie do mnie wysyłał, a tak to i ja mam okazję takie ♥️ od czasu do czasu w rewanżu wypuścić :D, a poza tym to naśladujemy się i rozumiemy bez słów, a to mi radości dużo sprawia, kiedy możemy sobie tak pogadać :D

Kochani,
Słoneczko ☀️ świeci w niedzielne przedpołudnie i będzie śnieżek się rozpuszczał, ale po obiadku proponuję spacerek i lepienie bałwana ⛄, bo lepsze to niż robienie z kogoś bałwana 8-) :D
Miłej niedzieli Wszystkim życzę, oczywiście o Majce pamiętając, bo dużo pisania i pytań było, więc odpoczynek dzisiaj zalecam, by nie zamęczać Forumowiczów bez potrzeby sprawami i tak nie do wyjaśnienia na forum publicum.
Gość

Post autor: Gość »

No tak... nadzieja umiera ostatnia. Moja padła.
🥺 Czuję się jak w Matrixie...no cóż to życzę Wam abyście znaleźli godnych siebie rozmówców. Ja godną się nie czuję.🥴
Zanim nadmiarem o którym pisałam nie zabijecie tej reszty, która została. 😣
Czuję się dokładnie tak po pisaniu do Hipokryta... chociaż nie sądzę, że jesteście w dwóch nie w jednej osobie... inaczej pozostałoby mi mi tylko polecić dobrego psychologa. Jestem bardzo tolerancyjna w codziennym życiu ale nagminnego udowadniania jak to co się dzieje jest naturalne, zabawne i generalnie fantastyczne nie ogarniam. Pozostanę w cichej opozycji. Problem w tym, że osoby z Waszym podejściem będą dotąd wiercić obcasem w brzuchu aż ktoś się podda. Tak myślę, tak czuję i tyle w temacie.
Wybaczcie ale lekko mi niedobrze po tych wpisach...nie na moją głowę, nawet z wirusem w tle.🤯
A fanów tej jakże radosnej twórczości zachęcam do bardziej aktywnych interakcji z Ruda/Zenkiem, trzeba swoją drogą mieć zacięcie aby tak długo jechać z koksem....
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 52 razy

Post autor: ewasz »

Podzielam Twoje zdanie Majko.
To chyba gorsze do wyplenienia jak czarna ospa...
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 159 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Witajcie
Majko i Ewaszku :D
Dajcie spokój dziewczynki rubmy swoje...
Pozdrawiam :kwiat:
zbigniew165
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 03 maja 2016 22:43
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękował: 73 razy
Podziękowano: 97 razy

Post autor: zbigniew165 »

Witam
Chciałem tylko powiedzieć, że Atina ma rację i piszmy swoje nie odpowiadając na posty klonów.
Dla Majki, Atiny, Ewasz i Dani :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
Felice
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 sty 2011 10:42
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 33 razy
Podziękowano: 109 razy

Post autor: Felice »

A ja przytoczę tylko słowa mistrza Młynarskiego
„Róbmy swoje!
Kładźmy zbroje pełne wgięć!
Róbmy swoje!
Wróćmy słowom sens i chęć!
Twarz wróćmy słowu- bo bez twarzy
Największe słowo nic nie waży! Rodacy!
Róbmy swoje! Róbmy swoje!
Na tym dziś się skupmy
I z uporem róbmy swoje”
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 159 razy
Podziękowano: 76 razy

Post autor: Atina »

Róbmy swoje... 8-)
Pozdrawiam :serce: fajnych serdecznych ludzi.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Post autor: RudaAndzia »

Dzień dobry na Dzień dobry :serce:
Dziękuję Wszystkim za bardzo duże zainteresowanie tematem Ruda contra Zenek, jak widzę więcej przeciwników niż zwolenników mamy, cóż podobnie jak w polityce, ale nie o tym chciałam Wam opowiedzieć. Żyjemy w czasach pandemii, kiedy towarzyszy nam niepokój o zdrowie i życie swoje, bliskich i znajomych, a my jesteśmy tu na Forum i tylko jedno hasło chodzi mi po głowie: Cieszmy się życiem, bądźmy zdrowi i radośni, bo to jest dla nas najważniejsze, więc życzę Wszystkim dużo zdrowia, radości i znajomych, z którymi zawsze poszaleć możecie, żeby humor sobie poprawić.
Zenku dziękuję za odpowiedź, chociaż to i tak moim zdaniem nic nie da, bo dziwna panuje na Forum moda, że jak ktoś lubi sobie z humorem po Forum pochodzić to zaraz mu się łatkę dopina, żeby tu wesoło nie było, a szkoda, bo czasami nawet lepiej walnąć w żartach głupotę niż cały czas o smutkach pier...
Miłego dnia życzę i słoneczko🌞 zostawiam ❤️
P.S. Majko tolerancja nie tylko w realu występuje, bo tutaj na Forum wchodzą Ludzie, którzy też pewne zachowania z pewnością obserwują. :mrgreen:
ODPOWIEDZ