Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 03 lis 2019 13:01

Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Post autor: RudaAndzia »

Andrzejku,
dotyczy, nie dotyczy :oops: , ludzie gadają i gadać będą, nic na to nie poradzisz :twisted: ,
ale ten szum w głowie to każdy, by chciał przeżyć :oops: :P
Awatar użytkownika
Sloneczko
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 23 kwie 2013 17:54
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 30 razy
Podziękowano: 34 razy

Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Post autor: Sloneczko »

jawa 53 pisze: 03 lut 2021 10:31 Żegnajcie znajomi ❤
Drodzy Przyjaciele, ogłaszam moje ostatnie pożegnanie w tym miejscu. Doceniam niezmiernie uwagę wszystkich w moim kierunku, zwłaszcza w pewnych okresach, które były bardzo śmieszne. Nie zamierzam tu zostać, ani tu wracać .....na szczęście, chcę powiedzieć, że nie mam nic przeciwko nikomu i nie mam nic do kogoś w szczególności. Ja tylko proszę, nie szukajcie mnie, bo mnie tu nie będzie, tylko ci , którzy byli blisko mnie, będą wiedzieli jak się ze mną skontaktować. Chcę wyjaśnić, że sympatię i przyjaźń dla każdego z Was będę kontynuować wciąż i jeśli kiedykolwiek Was uraziłem, przepraszam. Ja po prostu wycofuję się, ponieważ uważam, że nie należę do tego miejsca. Trzymajcie się, bądźcie szczęśliwi i życzę wam jak najlepiej.
-Ten list zostawił w celi El Chapo Guzman, a potem uciekł z więzienia.

Pozdrawiam- uśmiechnijcie się i porzućcie spory ;)
Jawa :kwiat: czytając ten początek, zastanawiałam się dlaczego chcesz odejść z ns :lol: :lol:
Oj ty ty żartownisiu ;)
Pozdrawiam :D
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Jawa,
Przepraszam, ale tak mnie rozmowa z Andrzejem pochłonęła :oops: , że zapomniałam o Tobie. :P , ale już się poprawiam 8-)
Jawa, nie mogę się powstrzymać od śmiechu, bo najpierw dałam się nabrać :twisted: , ale dopiero jak przeczytałam zakończenie tego listu :lol: :lol: to oddech złapałam i do tej pory nie mogę dojść do siebie, że tak nas sprytnie podszedłeś :lol: :lol:
Teraz wiem na 💯 procent żeś Drakus Forumowy :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Andrzej1958
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 23 maja 2018 19:18
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 79 razy

Post autor: Andrzej1958 »

Andziu Andziu, nie oszukuj. :P
Mój ostatni post był prawie 5 godzin temu. :lol: :lol:

No chyba że przez tyle czasu przeżywałaś to co napisałem. :?: :?: :P :lol: :lol:
Awatar użytkownika
sztani
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 28 gru 2012 09:59
Oddział NFZ: Pomorski
Staż sanatoryjny: 12
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 7 razy

Post autor: sztani »

Jakoś ludzie są kilka lub naście ładnych lat na Forum i nie odchodzą ,mają jeden Nick i to im wystarcza. Z nam osoby z Forum (bez nicków)które odchodzą ,wracają znowu odchodzą i znowu wracają .Jak się nie ma o czym pisać to się nie pisze .Wystarczy jak się jest uczciwym wobec siebie to i wobec innych takim się jest.Są osoby które bez przyczepienia komuś łatki żyć nie potrafią . najlepiej podchodzić z uśmiechem i dystansem i do siebie i do innych . Nie dać się sprowokować . Ważne by być pomocnym dla innych bo między innymi po to jest Forum . Wrócimy do normalności to i tematy się znajdą . Wszystkim więcej uśmiechu i dystansu życzę . :) Pozdrawiam NS
Awatar użytkownika
ewasz
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 10 mar 2014 20:44
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 47 razy
Podziękowano: 51 razy

Post autor: ewasz »

Dzięki Sztani za pozdrowienia i wzajemnie :D
RudaAndzia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Sztani,
dobrze napisałeś i nareszcie się odezwałeś, miło, że jesteś :P
Andrzej, ciekawy jesteś :?: 8-) :D , nie mogę tylko Tobą się zajmować :twisted:,
pamiętaj, że zawsze odpowiadam, jak napisz :oops: :serce:
Awatar użytkownika
BozenaMat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 24 lip 2018 18:32
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 2
Podziękował: 6 razy
Podziękowano: 29 razy

Post autor: BozenaMat »

ewana pisze: 01 lut 2021 11:05 Wiem jaką mamy obecnie sytuację ,wstrzymania wyjazdów do sanatoriów ,ale czy tylko to stało się powodem odejścia wielu fajnych osób z naszego sanatorium?
Szczerze??......... czuję zmęczenie. Nie tylko realnością i codziennością........ Forum też mnie ostatnio zaczęło męczyć. Lubię zabawę, ale...... no właśnie. Zbyt wiele zabawy sprawia, że czuję przesyt. Więc mała doza samotności i oddalenie się jest ze wszech miar (jak dla mnie) wskazana :)
Życzę miłych dni :)
Awatar użytkownika
ewana
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 09 lut 2020 07:23
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: ewana »

Tak Bożenko rozumiem ! Czasami czuje się przesyt i trzeba troszkę odpocząć ,aby po jakimś czasie ponownie wrócić :) Myślę ,że jeszcze zaświeci dla nas słoneczko i otworzą te sanatoria , a wtedy wiele osób znów zacznie się uśmiechać :D Serdecznie pozdrawiam :kwiat: dobranoc
Awatar użytkownika
jacky6
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 05 mar 2014 14:39
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 8
Podziękował: 34 razy
Podziękowano: 36 razy

Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?

Post autor: jacky6 »

Było - przeminęło z wiatrem ale nie wszystko się skończyło ...
Kilku / kilka forumowiczek poszło na Wieczną Wartę.
Bardzo dużo smyknęło donikąd unikając trudnych tematów.
Ilu pozostało bądź pozostanie - nawet dobraśny Pan Bócek nie wie.
...
Ićta spać ...

:mrgreen: :ugeek:

Zablokowany