dotyczy, nie dotyczy
ale ten szum w głowie to każdy, by chciał przeżyć

Jawajawa 53 pisze: 03 lut 2021 10:31 Żegnajcie znajomi ❤
Drodzy Przyjaciele, ogłaszam moje ostatnie pożegnanie w tym miejscu. Doceniam niezmiernie uwagę wszystkich w moim kierunku, zwłaszcza w pewnych okresach, które były bardzo śmieszne. Nie zamierzam tu zostać, ani tu wracać .....na szczęście, chcę powiedzieć, że nie mam nic przeciwko nikomu i nie mam nic do kogoś w szczególności. Ja tylko proszę, nie szukajcie mnie, bo mnie tu nie będzie, tylko ci , którzy byli blisko mnie, będą wiedzieli jak się ze mną skontaktować. Chcę wyjaśnić, że sympatię i przyjaźń dla każdego z Was będę kontynuować wciąż i jeśli kiedykolwiek Was uraziłem, przepraszam. Ja po prostu wycofuję się, ponieważ uważam, że nie należę do tego miejsca. Trzymajcie się, bądźcie szczęśliwi i życzę wam jak najlepiej.
-Ten list zostawił w celi El Chapo Guzman, a potem uciekł z więzienia.
Pozdrawiam- uśmiechnijcie się i porzućcie spory![]()

Szczerze??......... czuję zmęczenie. Nie tylko realnością i codziennością........ Forum też mnie ostatnio zaczęło męczyć. Lubię zabawę, ale...... no właśnie. Zbyt wiele zabawy sprawia, że czuję przesyt. Więc mała doza samotności i oddalenie się jest ze wszech miar (jak dla mnie) wskazanaewana pisze: 01 lut 2021 11:05 Wiem jaką mamy obecnie sytuację ,wstrzymania wyjazdów do sanatoriów ,ale czy tylko to stało się powodem odejścia wielu fajnych osób z naszego sanatorium?