Dani ale mnie zaszczycasz i to publicznie
Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 26 maja 2018 11:42
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 3
- Podziękował: 4 razy
Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?
Dani ale mnie zaszczycasz i to publicznie
-
Zosia
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 gru 2009 15:33
- Oddział NFZ: Podlaski
- Podziękował: 64 razy
- Podziękowano: 55 razy
Re: Kto ,lub co powoduje ,że wiele wartościowych ,pomocnych innym osób odchodzi z forum nasze sanatorium?
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- dani888
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 12 lis 2019 20:15
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 2
- ANDY12345
- Super Kuracjusz

- Hipokryt
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 11 lut 2015 18:49
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 21
... ja używam smartfona, więc wystarczy go wyjąć z kieszeni i jestemzbigniew165 pisze: 01 lut 2021 18:42 Hipokryt vel Ruda Andzia w Twoim przypadku podstawienie nogi by nic nie dało, bo Ty byś przeszedł przez zasieki z drutu kolczastego, żeby się dostać do komputera i wsadzić szpilę komuś na Naszym Forum.![]()
Jak zawsze bzdury Waść prawisz
P.S. Dla takich tekstów warto tu zaglądać
-
RudaAndzia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 03 lis 2019 13:01
Zważyć, zmierzyć i bilans się może nie zgodzić
A w kwestii szczęścia to faktycznie są farciarze, co grają i wygrywają
są też tacy, co szczęście w miłości mają,
znam też takich, co we wszystkim szczęście mają i czasami innym to szczęście rozdają, bo wtedy dopiero czują się szczęśliwi i uśmiech na twarzy im się maluje, kiedy mogą innym coś z serca podarować
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
F: Ale panie Edzio, poczekaj pan, bo na koniec mają podobno coś do picia dawać.
E: Ale jakie picie, żuberek z jankiem, gówno z siankiem? Przecież to jajcami śmierdzi i tyle.
F: Zgniłymi?
E: Zgniłymi.
F: A skąd pan wiesz?
E: A bo w Lądku jako dziecko z mamusią byłem.
F: A na co?
E: A bo bo kurdupel byłem i wodę mi pić kazali, żebym urósł.
F: No, średnio pomogło, muszę panu powiedzieć.
E: Powiem więcej. Gówno pomogło. Pokurczyło mnie jeszcze. W ogóle te sanatoria to nuda, nuda, nuda i jeszcze raz nuda. Taka, gdzie rzygać się chce. Bleeee
No nie mogłam się powstrzymać żeby nie wkleić. Nie żebym tak jak Pan Edzio z Kiepskich tak myślała